Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636
Ediția: Miercuri 29 Mai 2024. Nr. 6636

GALERIE FOTO: Activităţi dedicate Zilei Culturii Naţionale la Biblioteca Municipală Adjud

Biblioteca Municipală Adjud a organizat, azi, o serie de activități dedicate Zilei Culturii Naționale și împlinirii a 170 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu. Elevii clasei a II-a B, îndrumați de doamna profesor învăţământ primar LAURA VRÂNCEANU, de la Școala Gimnazială ,,Mihail Armencea” au sărbătorit ziua „Luceafărului poeziei românești“, recitind poeziile lui Mihai Eminescu, precum: ,,Somnoroase păsărele ”, ,,Cu penetul ca sideful ”, ,,La mijloc de codru” şi ,,Ce-ti doresc eu ție, dulce Românie”.

De asemenea, Ziua Națională a Culturii a fost marcată de către elevii clasei a X –a A, coordonați de doamna profesoară RAMONA CHIPER de la Colegiul Național ,,Emil Botta” prin vizionarea filmului documentar ,,Viaţa şi activitatea marelui poet” şi recital de poezie (,,Floarea albastră”, ,,Glossă”, ,,Odă”, ,,Lacul” şi ,,Singurătatea”). O altă activitate desfăşurată la Biblioteca Municipală Adjud a fost prin participarea preşcolarilor de la Grădiniţa Jovial, îndrumaţi de doamna profesor învăţământ primar OFELIA NEGRIŞOIU.

Cu acest prilej, elevii au vizionat expoziţia tematică de carte intitulată „170 de ani de la naşterea poetului naţional-Mihai Eminescu“, organizată de bibliotecarii Bibliotecii Municipale Adjud.

Director, prof. Tatiana Valea

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?