Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Medicul Constantin Ciobanu va fi înmormântat luni

Constantin Ciobanu, medic specialist în ortopedie la Spitalul Județean ”Sf. Pantelimon” din Focșani, va fi înmormântat mâine. Doctorul a decedat vineri seară.

„Cu sufletul îndoliat si plin de suferință, împărtășim durerea colegei noastre dr. Daniela Ciobanu și suntem alături de ea în aceste momente grele, când ne despărțim pentru totdeauna de colegul nostru, dr. Constantin Ciobanu. Dumnezeu să îi vegheze odihna veșnică! Înmormântarea va avea loc luni, ora 12.30, iar plecarea va fi de la Capela Spitalului Județean de Urgență „Sf. Pantelimon” Focsani. Sincere condoleanțe și multă putere familiei!”, au transmis duminică reprezentanții Spitalului Județean, pe pagina de Facebook a instituției.

Doctorul Valentin Ochean, directorul medical al Spitalului Județean ”Sf. Pantelimon” Focșani, a scris vineri seară, pe pagina sa de Facebook: „”(…) colectivul de medici al Spitalului Județean a mai pierdut un coleg. Domnul doctor Constantin Ciobanu a plecat dintre noi mult prea devreme, pierzând lupta cu o boală prea grea. Domnul doctor rămâne în amintirea noastră, în primul rând, ca omul care a apărut în viața soției sale, o altă colegă de-a noastră, atunci când aceasta avea mai multă nevoie de un asemenea om și de un asemenea sprijin. Domnule doctor, drum lin către lumină! Doamnă doctor, putere și înțelepciune să rămâneți pe drumul pe care porniserăți împreună!”.

Monitorul de Vrancea transmite condoleanțe familiei îndoliate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?