Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

GALERIE FOTO: Tenis – Maria Daciana Ciubotaru, campioana de iarnă a României la dublu!

* Maria a făcut pereche cu buna ei prietenă Cara Meșter cu care va disputa astăzi finala probei de simplu

Maria-Daciana Ciubotaru, sportiva CSM Focșani 2007, a câștigat, vineri seară, primul său titlu de campioană a României din 2020! Maria este antrenată de profesorii Răzvan Bucuroiu și Bogdan Nicolae și de preparatorul fizic Mihajlo Samardzija.

În proba de dublu a Campionatului Național de Iarnă la tenis U 16, în pereche cu buna ei prietenă Cara Meșter, de la CS Marc Tenis, Maria a dispus în finală cu 6-2, 6-2 cu Anastasia Safta, ACS Tennis Team București/Rianna Ioana Coreisa, CSS București. Până în ultimul act al competiției, Maria și Cara au trecut cu 6-1, 6-1 de Ana Maria Tordean, de la CS Intersport Arad/Daria Maris Tudor, de la Mircea Eliade București, cu 6-1, 6-3 de Daria Alexia Tudor, de la Tenis Con Slobozia/Daria Săvulescu, Dinamo București și cu 6-4, 6-3 de Ioana Teodora Sava, de la CS Vektor/Sara Pistol, de la ATC Elite Târgu Jiu.

Maria-Daciana Ciubotaru s-a calificat și în finala probei de simplu a Campionatului Național de iarnă. În meciul pentru titlul de campioană la simplu, Maria va juca astăzi, 11 ianuarie, în compania Carei Meșter, cele două superbe fete și foarte talentate jucătoare părând a domina tenisul de câmp din România U 16 la începutul lui 2020!

În ancheta de sfârșit de an 2019 și început de an 2020, Maria declara pentru Monitorul de Vrancea:2019 a fost un an diferit și o provocare. Am reușit să realizez multe dintre obiectivele anului, am învățat lucruri noi și am avut experiențe memorabile. A fost un an de dezvoltare și totodată un an bun! Aș vrea sa încep anul 2020 cu un rezultat bun la naționalele de 16 ani și să câștig împreună cu Cara (Meșter, n.n.) proba de dublu, poate chiar să ajung în lotul național, iar mai apoi să joc pentru România în Winter Cup. Să am rezultate mai bune la Itf-uri și titluri la turneele de U16!”. Până acum campioana de la Focșani a reușit perfect ăn ceea ce și-a propus!

Felicitări, Maria-Daciana Ciubotaru și celor care îți sunt mereu alături!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?