Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Femeie găsită decedată pe un teren viran, anchetatorii cred că a fost OMORÂTĂ

Trupul neînsufleţit al unei femei în vârstă de aproximativ 70 de ani, a fost descoperit vineri dimineaţă la Cîmpineanca. Potrivit unor surse oficiale din rândul anchetatorilor, cadavrul a fost găsit pe un teren viran de pe raza comunei, în spatele unui imobil.

La examinarea sumară a cadavrului au fost observate urme de violenţă, motiv pentru care anchetatorii cred că septuagenara a fost victima unei infracţiuni de omor. După cercetarea la faţa locului, trupul neînsufleţit a fost adus la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului. Totodată, politiştii vrânceni, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, au deschis o anchetă, în cadrul căreia vor încerca să stabilească ce s-a întâmplat cu femeia, cum a ajuns trupul fără viaţă al acesteia pe terenul viran, şi mai ales cine i-a făcut rău. Vineri, la orele prânzului, situaţia de la Cîmpineanca nu era una deloc clară şi nicio persoană nu fusese reţinută în acest caz. Având în vedere că nu exista un autor al faptei, nici poliţia şi nici parchetul nu au oferit prea multe informaţii cu privire la acest caz.

Totuşi, sunt voci care susţin că ar exista un cerc de suspecţi, iar în perioada următoare mai multe persoane vor fi audiate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?