Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

ULTIMA ORĂ! FOTO și VIDEO! Accident mortal la Garoafa


A fost anuntat un accident rutier in comuna Garoafa, 2 auto implicate, 2 victime incarcerate. Intervine DP Focsani cu modulul SMURD + 1 ASAS.

plt adj Florin Olaru, ISU Vrancea
N.R. Șoferul autoturismului Tico, un bărbat în vârstă, a murit. Șoferul din Peugeot a fost preluat de echipajul unei ambulanțe, el fiind rănit la cap. 
J. I,  76 de ani, din București, prezenta leziuni incompatibile cu viața la sosirea forțelor de intervenție. Se pare că niciunul dintre șoferi nu purta centura de siguranță, iar celui din Peugeot nu i-a funcționat nici airbag-ul.
„La data de 24 noiembrie, anul curent, în jurul orei 10:35, pe DN2-E85, în afara localității Garoafa, un conducător auto, din municipiul București, nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de întoarcere, autoturismul condus de acesta fiind colizionat de un autoturism care se deplasa pe direcția Focșani-Garoafa, condus de un bărbat din municipiul Focșani. În urma coliziunii a rezultat decesul conducătorului auto din municipiul București și rănirea conducatorului auto din municipiul Focșani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, ne-a declarat agent principal Paula Enache, de la Biroul de presă al IPJ Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?