Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Un bărbat a MURIT, iar altul a fost GRAV RĂNIT în urma unui accident! Alte două persoane au fost rănite ușor

O persoană a murit, o alta a fost grav rănită și două au fost rănite ușor, într-un accident rutier care s-a produs ieri pe șoseaua de centură a Municipiului Focșani. Bărbatul decedat este din București, el aflându-se în mașina șoferului care s-ar face vinovat de producerea accidentului, conform polițiștilor. În același autoturism se afla și persoana rănită grav.

Primele cercetări ale poliției arată faptul că un bucureștean de 62 de ani, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile drum, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o altă mașină condusă de o femeie de 61 de ani, din Focșani. Impactul dintre cele două autoturisme a fost violent, astfel că două persoane au rămas prinse între fiarele contorsionate ale mașinii, fiind nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare. Un bărbat de 59 de ani, din București, pasager pe bancheta din dreapta față a mașinii care a pătruns pe contrasens a fost preluat de echipajele medicale ajunse la fața locului, dar manevrele de resuscitare nu au avut succes, bărbatul fiind găsit în stop cardio-respirator. „Două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit la un accident rutier produs pe DN2 E 85, şoseaua de centură a municipiului Focşani. În urma impactului dintre două autoturisme au rezultat patru victime dintre care două rămase încarcerate. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimelor, ambele de sex masculin, pe care ulterior le-au predate echipajelor SAJ. Din nefericire, una din victime se afla în stop cardio-respirator. Acesteia i s-au efectuat manevre de resuscitare însă fără răspuns favorabil”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

Un alt pasager din aceeași mașină a suferi și el răni grave și a ajuns pe mâna medicilor pentru a primi îngrijiri medicale. Șoferii, respectiv bucureșteanul de 62 de ani și focșăneanca de 61 de ani, au fost răniți ușor, după cum au transmis anchetatorii. Polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere au deschis un dosar penal în acest caz în care fac cercetări pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate cauzele producerii accidentului.

„În accident au fost implicte două autoturisme. Din primele verificări a rezultat că evenimentul rutier s-a produs pe fondul neadaptării vitezei la condițiile meteorologice. Autoturismul condus de un bărbat de 62 de ani, din București, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu frontală cu un alt autoturism condus de o femeie de 61 de ani, din Focșani. Pasagerul din dreapta față din mașina condusă de bărbatul din București a decedat, iar un alt pasager din aceeași mașină a fost rănit grav. Persoana decedată avea 59 de ani și era din București. Cei doi conducători auto au fost răniți ușor”, au transmis reprezentanții Biroului de Presă al Poliției.

Pe durata cercetărilor traficul s-a desfășurat pe un singur fir.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?