Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Unul băut, altul fără permis, la volan

Dosare penale la regimul circulației rutiere

La data de 10.12.2019, ora 00.50, polițiștii din cadrul Poliției Mun. Focșani au oprit pentru control un autoturism pe raza municipiului Focșani, ocazie cu care au stabilit identitatea conducătorului auto. Întrucât acesta emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publice sub influența alcoolului.

La data de 10.12.2019, ora 03.41, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gugești au depistat un bărbat, în vârstă de 37 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DC Bogza, fără a poseda permis de conducere pentru vreo categorie. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

Buletin de presă IPJ Vrancea, 10 decembrie 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?