Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: “Cupa Șahiștilor din Gologanu”

Duminică 8 decembrie 2019, la Căminul Cultural ”Dumitru Robu” din Gologanu, s-a desfășurat concursul de șah “Cupa Șahiștilor din Gologanu”. Întrecerile au avut loc pe două grupe de joc în funcție de vârstă dar și de nivelul valoric al jucătorilor, în sistem elvețian, pe parcursul a șapte runde de joc.

Grupa A

Au participat 23 jucători legitimați (seniori sau juniori) și jucători nelegitimați (peste 14 ani) din Gologanu, Focșani, Adjud, Mărășești, Galați.

Au fost premiați:

Clasament general: Marius Arghirescu de la CM de Șah Speranța Focșani, locul 1 cu 6 puncte; Andrei Arghirescu de la CM de Șah Speranța Focșani, locul 2 cu 6 puncte; Grigore Mălureanu de la CSM Focșani 2007, locul 3 cu 5 puncte.

Clasament special pentru jucători seniori din Gologanu: Toader Gurguiatu, locul 1 cu 4 puncte; Radu Riciu, locul 2 cu 3 puncte; Costel Stratulat, locul 3 cu un punctaj de 2 puncte.

Clasament rating FIDE < 1800: Mirel Lepădatu de la CS Olimp Șah Focșani, locul 1 cu 4 puncte; Dragoș-Sorin Anton de la CM de Șah Speranța Focșani, locul 2 cu 4 puncte; Viorel Balla de la ACS de Șah Paloda Adjud, locul 3 cu 3,5 puncte.

Clasament rating FIDE < 1500: Mihnea-Iustin Baciu de la CSM Focșani 2007, locul 1 cu 5 puncte; Cristian-Florin Chipăilă de la CS Șah Club Galați, locul 2 cu 4 puncte; Gheorghe Toader, de la CM de Șah Speranța Focșani, locul 3 cu 3,5 puncte.

Clasament rating FIDE < 1200: David-Mihai Andrei de la CSM Focșani 2007, locul 1 cu 4,5 puncte; Virgil Trifan, din Mărășești, locul 2 cu 4 puncte; Liviu Dogaru, din Mărășești, locul 3 cu 3,5 puncte.

Clasament fete: Ana-Maria Apostu de la CSM Focșani 2007, locul 1 cu 3 puncte.

Grupa B

Au participat 31 jucători de șah, juniori de perspectivă din Gologanu, Focșani, Adjud, Smârdan.

Au fost premiați următorii jucători care în clasamentul final au obținut cele mai bune rezultate astfel:

Clasament general: Adelin-Ștefan Dăscălescu de la CSM Focșani 2007, locul 1 cu 5,5 puncte; Denis-Ionuț Pilă de la CSM Focșani 2007, locul 2 cu 6 puncte; Bianca Maria Beșleagă de la CSM Focșani 2007, cu 5 puncte.

Clasament special juniori din Gologanu: George-Valentin Boubătrîn, de la Școala Gimnazială ”Ghe. Gheorghiu”, locul 1 cu 4 puncte; Andrei Grosu de la Școala Gimnazială ”Ghe. Gheorghiu”, locul 2 cu 4 puncte; Cosmin Tîrtan de la Școala Gimnazială ”Ghe. Gheorghiu, locul 3 cu un punctaj de 4 puncte.

Clasament juniori U14: Filip-Andrei Toia de la CSM Focșani 2007, locul 1 cu 5 puncte; George Purice de la Școala Gimnazială Smârdan, locul 2 cu 4 puncte; Mihai Ionașcu de la Școala Gimnazială Smârdan, locul 3 cu 4 puncte.

Clasament juniori U12: Ștefan Cristudor de la CSM Focșani 2007, locul 1 cu 5 puncte; Rareș-Andrei Matei de la ACS de Șah Paloda Adjud, locul 2 cu 4 puncte; Lucian-Mario Panciu de la Școala Gimnazială ”Ghe. Gheorghiu” Gologanu, locul 3 cu 3,5 puncte.

Clasament juniori U10: Constantin-Bogdan Enache de la ACS de Șah Paloda Adjud, locul 1 cu 5 puncte; Mihai-Gabriel Enache de la ACS de Șah Paloda Adjud, locul 2 cu 4 puncte; Iulia-Maria Luca-Filip de la ACS de Șah Paloda Adjud, locul 3 cu 3 puncte.

Clasament fete: Sofia Angheluță de la ACS de Șah Paloda Adjud, locul 1 cu 5 puncte; Giulia Lungu, de la CSM Focșani 2007, locul 2 cu 4 puncte; Elena-Andreea Boubătrîn de la Școala Gimnazială ”Ghe. Gheorghiu” Gologanu, locul 3 cu 3,5 puncte.

Această amplă manifestare șahistă face parte din calendarul competițiilor de șah din județul Vrancea prevăzute pentru anul 2019. Organizarea a fost asigurată de CSM Focșani 2007 cu implicarea nemijlocită și eficientă a Primăriei Gologanu reprezentată de domnul primar Neculai Riciu. La reușita acestei manifestări sportive au mai colaborat Toader Gurguiatu din Gologanu, Școala gimnazială Gheorghe Gheorghiu din Gologanu reprezentată de profesorul de educație fizică Constantin Iarca, CS Olimp Șah Focșani, dar și cu sprijinul substanțial al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vrancea.

Arbitrajul a fost asigurat de Mihai Strîmbu, Anton Soare și Sandu Gurguiatu.

Mihai STRÎMBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?