FOTO: Fotbal – Focșănenii rămân în Liga a III-a!

0
316
  • Dante Botoșani – CSM Focșani 2007 2-1 (1-1, 0-0, 1-0)!

Formații:

Dante Botoșani: Ailenei – Dumitraș, Moescu, Ciobanu, Drugă – Asofiei, Constantin, Corban, Căinari – Gorovei, Codău. Rezerve: Zugrovniociuc, Șahru, Pintilei, Denis Dănilă, Buterchi, Dărângă, Zaharia, Popovici.

CSM Focșani 2007: Lazăr – Juncănaru, Panaite, Bratu, Negoiță – Băciuț (91 Stoica), Săpunaru, Taciuc (115 Pasăre), Manu – Rogoveanu (72 Predoiu), Dascălu (91 Lemac).

CSM Focșani 2007 a pierdut partida retur a semifinalei pentru barajul de promovare în Liga a II-a disputată sâmbătă, 28 mai pe terenul sintetic de la Bucecea în compania bucovinenilor de la Dante Botoșani. Gazdele s-au impus cu 2-1, după prelungiri. Bucovinenii au deschis scorul în minutul 7 prin fostul jucător al CSM 2007, Gorovei, care a primit în careul mic al oaspeților mingea trimisă lung de Dumitraș, a profitat de marcajul larg al lui Juncănaru și Panaite și a trimis-o la colțul lung fără ca Lazăr să poată interveni. În minutul 15 a egalat Dascălu care a trimis mingea cu un lob de senzație din colțul careului mare în vinclul din partea opusă al porții lui Ailenei. După 1-1 la finalul primelor 90 de minute s-a intrat în prelungiri, în care primele 15 minute s-au încheiat fără gol, dar la cinci minute de începerea celei de-a doua reprize, mingea a ajuns la Codău la margine a careului, a urmat un șut cu stângul din semiîntoarcere, imparabil, și scorul s-a făcut 2-1.

Presiunea focșănenilor din ultimele minute nu a adus golul egalării. Așa cum au curs evenimentele pe teren, un egal și după prelungiri era mai aproape de adevăr. Însă Codău a stabilit învingătoarea cu un șut formidabil, fără ca mai devreme să se fi întâmplat nimic relevant care să-l anunțe. Au fost și oaspeții la serviciu cu câte un șut de la 16 metri înainte de incheierea primelor 90 de minute – Predoiu, și de terminarea prelungirilor – Stoica. De fiecare dată mingea a trecut puțin peste transversala porții lui Ailenei. CSM 2007 putea să adune în prima repriză goluri pentru victorie, dar în minutul 18, Ailenei a respins, el știe cum, mingea șutată de Dascălu – foarte bun în primele 45 de mimute, în minutul 39 Bratu a tras făfă forță la colțul lung, în minutul 44, Rogoveanu a șutat în diagonală pe jos, dar pe lângă stâlp pentru ca în minutul 45, Băciuț să încerce să finalizeze în locul unei centrări spre un coechipier mai bine plasat. Repriza a doua a fost a lui Lazăr, care s-a opus golului la șuturile lui Gorovei, de două ori, și Codău. În prelungiri, principalul eveniment a fost golul lui Codău.

Pentru că miercurea trecută pe Milcovul a fost egal, 0-0, Dante Botoșani merge în finala barajului. CSM 2007 a jucat frumos, mai consistent decât în tur la Focșani, dar șansa a fost de partea adversarilor, care nu au fost mai buni decât ei! Suporterii optimiști ai focșănenilor au sperat până la finalul prelungirilor să favoriții lor vor merge în finala barajului. Și, chiar, să promoveze. Nu a fost să fie. CSM Focșani 2007 continuă în Liga a III-a urmând să încerce promovarea la finalul viitorului campionat.

Sursa foto, Facebook CSM Focșani 2007 Oficial

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here