Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Bărbat „altoit” de fiul unei femei cu care a avut o altercație verbală

Un schimb de replici cu o femeie l-a costat scump pe un bărbat din comuna Paltin, care după altercația verbală avută cu aceasta a dat cu ochii de fiul ei, care l-a pus imediat la punct. S-a întâmplat în data de 3 martie a.c., iar inculpatul în vârstă de 25 de ani a fost trimis acum în judecată sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Conform rechizitoriului, la data respectivă inculpatul a avut o discuție în contradictoriu cu partea vătămată și a lovit-o pe aceasta cu pumnul în față. În urma loviturii primite, partea vătămată care are 57 de ani, s-a dezechilibrat și a căzut, moment în care și-a fracturat femurul piciorului stâng și a avut nevoie de 70-80 de zile de îngrijiri medicale pentru refacere.

Din anchetă a rezultat că persoana vătămată și mama inculpatului au avut o altercație verbală. Pe 3 martie, în timp ce se afla într-o stație de autobuz de pe raza comunei, inculpatul l-a observat pe bărbatul de 57 de ani care se afla în curtea locuinței sale și astfel și-a amintit de altercația acestuia cu mama lui. Nevrând să lase lucrurile nerezolvate, inculpatul i-a cerut persoanei vătămate să vină până la poartă pentru a discuta despre altercația avută cu mama lui. Persoana vătămată l-a întrebat pe inculpat ce dorește și ar fi avut intenția să-l lovească, moment în care, spune inculpatul, a ripostat și a lovit-o pe aceasta cu pumnul în față. Lovitura a fost una destul de puternică având în vedere că l-a dezechilibrat pe bărbatul de 57 de ani care a căzut la sol și și-a rupt piciorul.

La audieri inculpatul a recunoscut învinuirea, iar dosarul în care va fi judecat pentru lovire sau alte violențe a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?