Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Minifotbal – Cupa Adi Olteanu, la start!

* Prima etapă va avea loc duminică, 8 decembrie, începând cu ora 17:30

Jani Oltianu, remarcabilul organizator de competiții de minifotbal, și fost bun prieten al regretatului fotbalist focșănean Adrian Olteanu, a organizat și în acest an ”Cupa Adi Olteanu” acum, la ediția a patra, ca un omagiu adus celui care a fost un jucător exponențial pentru fotbalul vrâncean, etalon da fair-play! Competiția va începe duminică, 8 decembrie, cu participarea a șapte echipe, invitate de Jani Olteanu să joace în memoria lui Adrian Olteanu: Finanțe – câștigătoarea de anul trecut a Cupei, Soveja, Bari Salon, Ediție de Vrancea, Ing Trust, Pinola, Prietenii Adi. Jani Olteanu mi-a spus că numărul mai mic de participante a fost impus de programul foarte strâns al Sălii Polivalente, și că dorește ca această competiție să se încheie într-un interval de timp rezonabil. Ceea ce presupune un număr mai mic de meciuri decât în edițiile anterioare.

Prima etapă, de duminică, 8 decembrie, va începe imediat cupă terminarea jocului de handbal din Cupa României dintre CSM Focșani 2007 și Potaissa Turda. De la ora 17:30 se vor întâlni Finanțele cu Soveja, de la 18:30, vor juca Prietenii Adi cu Bari Salon iar seara de minifotbal se va încheia cu întâlnirea dintre Ediție de Vrancea și Ing Trust care va începe la ora 19:30. Pinola va sta.

Cupa Adi Olteanu se va disputa conform regulamentului de minifotbal, în sistem campionat. Echipele vor fi formate din jucători de peste 40 de ani și unul de peste 38 de ani. Vor fi câte două reprize a câte 30 de minute iar loviturile de pedeapsă vor fi bătute de la 9 metri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?