Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Fotbal, Liga a III-a – Victorie focșăneană la ultima reprezentație a anului pe Milcovul!

CSM Focșani 2007 – FC Botoșani 2 2-0 (1-0)

CSM Focșani 2007: Apenciucesei – Paizan, Munteanu, Panaite, Stoica – Lupu (63 Remus Popa), Dorinel Munteanu (46 Adăscăliței), Pencea, Manu (80 Mihai) – Ciprian Petre, Jurj (87 Lăudatu).

FC Botoșani 2: Purice – Arăpașu, Moescu, Șincu-Scripcă, Neag (46 Baltariu) – David (65 Dohotaru), Piftor (78 Bălan), Micloș, Chică-Roșă – Longher, Popovici (73 Caia).

CSM Focșani 2007 a jucat sâmbătă, 30 noiembrie, pe Milcovul meciul din ultima etapă a turului ediției de campionat 2019 – 2020, în compania echipei a doua a prim divizionarei FC Botoșani. Formația oaspete, cu un fotbalist de 21 de ani și doi de 20 de ani, ceilalți fiind născuți în 2000 sau după, a venit la Focșani să joace cât poate de bine. A arătat un fotbal curat, elaborat, însă în nici un moment nu a pus în discuție deznodământul așteptat de susținătorii gazdelor! Focșănenii au evoluat cu siguranță în cam tot ce au făcut pe teren, în linia ultimelor evoluții și și-au trecut în cont a opta victorie. Ambele formații au dat o reușită reprezentație la final de sezon! În avantaj au ieșit gazdele care au câștigat la diferență de două goluri, însă raportul ocaziilor clare de gol a fost de cel puțin opt la două!

Focșănenii au început în forță și în minutul 3, după o centrare de pe dreapta a lui Ciprian Petre mingea a trecut la un metru de linia porții fără ca Jurj și Manu, pe traiectorie să o poată devia în plasă. În minutul 12, Lupu din scăpat singur din poziție central dreapta a șutat în cross, dar mingea a trecut la o palmă de stâlpul din partea opusă al porții în care Purice rămăsese fără reacție. În minutul 14, a venit și primul gol: Jurj i-a pasat lui Manu pe stânga, a urmat centrarea pentru Ciprian Petre care a reluat spectaculos cu capul pentru 1-0! Două minute mai târziu, Jurj a fost lansat pe culoar în zonă centrală, însă în locul unui șut sănătos a preferat un lob care i-a pus lui Purice mingea în brațe! După minutul 20, oaspeții au ieșit la joc, au mutat linia de fundași aproape de centru, fără a crea pericol la poarta lui Apenciucesei. Marile ocazii au apărut tot la poarta oaspeților. În minutul 25, a centrat Manu, Lupu a reluat cu capul slab din 10 metri și Purice a prins cu ușurință, în minutul 38, Stoica a primit de la Manu, a intrat în careu și a centrat deși era mai indicat un șut la colțul scurt, neacoperit de portatul advers, în minutul 43, după o nouă combinație de efect a gazdelor, Jurj a tras la poartă din careu, Purice a respins până la Paizan care a reluat puternic, dat tot în portarul oaspeților pentru ca în minutul 44, Jurj să reia cu capul, din careu, mingea peste transversală.

Repriza a doua a început cu echilibru în joc, primii care au avut șansă de gol fiind botoșănenii, însă Longher, scăpat spre poartă lalonat de Paizan, a fostb locat de Apenciucesei care a respins în corner. Gazdele au reînceput să domine printr-un remacabil joc de construcție și în minutul 62, după combinația cu Jurj, Manu a rămas în față doar cu Purice care a respins șutul slab al mijocașului CSM 2007, în minutul 74, același Manu a șutat și portarul oaspeților a prins în doi timpi. În minutul 75, s-a făcut 2-0: mingea pasată de Petre a ajuns la Jurj, vârful Focșaniului a pivotat și de la 12 metri a marcat! În minutul 82, abia intrat în joc, Mihai a reluat cu capul din 4 metri, de lângă stîlpul din dreapta lui Purice după centrarea lui Jurj, dar mingea a șters vinclul din partea opusă și a ieșit afară. În minutul 84, Apenciucesei a intervenit excelent și a respins peste bară mingea venită din lovitură liberă. Până la final, Purice, cel mai bună jucător al oaspeților, a mai făcut isprăvă: a respins mingea sutată de Jurj din careu, după combinația cu Mihai!

CSM Focșani 2007 încheie turul pe locul al cincilea, cu 27 de puncte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?