Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Elevii din patru licee focșănene au omagiat prin jocuri de handbal Ziua Națională a României!

Colegiul Tehnic ”Edmond Nicolau”, în parteneriat cu DJST Vrancea, CSM Focșani 2007 și LPS Focșani a organizat ”Cupa 1 Decembrie” la handbal băieți – licee aducând astfel un omagiu ”Zilei Naționale” a României. A fost a 20-a ediție a acestei competiții care a avut loc în sala de sport a LPS Focșani. Au participat handbaliști de la Colegiul Național ”Unirea”, Colegiul Economic ”Mihail Kogălniceanu”, Liceul de Artă ”Gheorghe Tattarescu” și Colegiul Tehnic ”Edmond Nicolau”.

Turneul s-a desfășurat conform tabelului Bergen, cu preliminarii, finală mică și finală mare. După intonarea Imnului Național, a fost subliniat rolul competiției ca activitate extrașcolară precum și importanța și semnificația ”Zilei Naționale” a României, a Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, precum și rolul Parlamentului României în desemnarea, la 30 iulie 1990, a zilei de 1 Decembrie ca Zi Națională.

Jocurile competiției s-au încheiat cu următoarele rezultate:

”Edmond Nicolau – ”Economic” 18-14; ”CN Unirea” – Liceul de Arte 20-7; ”Edmond Nicolau” – Liceul de Arte 16-6; ”Economic” – CN ”Unirea” 13-16.

Clasament: 1. CS ”Unirea”; 2. ”Economic”; 3. ”Edmond Nicolau”; 4. Liceul de arte.

Au arbitrat profesorii Florin Drăgan și Laurențiu-Nucu Manu.

Din partea Inspectoratului Școlar Județean a participat inspectorul Mihai Fîsan. Organizatorii și școlile participante au fost reprezentate de directorii Gabriel Danielescu, Sorin Roșioru, Ionel Agrigoroaiei, consilierul educativ Ionela Ilie, profesorii Carmen Grosu, Florin Danciu, Florin Eufrosie. Din partea DJST Vrancea a fost prezent directorul Daniel Gongu.

Echipele au fost premiate cu cupe, medalii, diplome, mingi de handbal. Au fost desemnați cel mai bun portar, cel mai bun inter, cel mai bun conducător de joc, cel mai bun pivot și golgeterul turneului.

Prof. Ionel AMBROSIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?