Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Baschet, Cupa României – Va fi spectacol baschetbalistic de calitate în Polivalentă!

* CSM Focșani 2007 – BCMU FC Argeș Pitești, astăzi, 27 noiembrie 2019, ora 17:00

Baschetbaliștii seniori ai Focșaniului vor juca, în această seară, de la ora 17:00 în Sala Polivalentă cu piteștenii de la BCMU FC Argeș, în turul rundei a doua a Cupei României. Focșănenii au urcat în turul al doilea al competiției după ce au eliminat pe CS Municipal Târgu Jiu cu 71-57 și 71-76. Formația argeșeană se află la primul joc în cupă, regulamentul prevăzând că în această fază vor evolua ”cele patru echipe învingătoare în turul inaugural… alături de echipele de pe locurile 5-8 din clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin, sezonul 2018-2019”, între acestea fiind și BCMU FC Argeș Pitești.

Oaspeții de astăzi ai Focșaniului au avut un start de campionat nereușit, cu o victorie și șapte înfrângeri, care a adus și o schimbare de antrenor. Argeșul are, conform opiniei specialiștilor, al treilea lot ca valoare din Liga Națională. Ar fi un argument suficient pentru a pretinde o victorie, astăzi, la Focșani. Dacă se adaugă și dorința oaspeților de a arăta că au altă valoare decât cea relevată de rezultatele din campionat, apare ca firească aprecierea că sunt favoriți la calificarea în turul al treilea al Cupei. Chiar la victorie în primul meci din dubla cu CSM 2007.

Formația gazdă, dincolo de performanța de a urca în turul al doilea al Cupei, a o obținut patru victorii și are trei înfrângeri în turul campionatului, grupa B. În etapa trecută a câștigat în deplasare la Miercurea Ciuc și se clasează pe locul al patrulea, pe care își propune să-l mențină până la finalul primei faze a campionatului. Focșănenii își doresc, însă, un parcurs bun și în Cupă. Foarte probabil că se vor ori în turul al doilea, însă vor să joace la cel mai bun nivel al lor. Și împreună cu adversarii din această seară să ofere suporterilor care le sunt mereu alături un foarte bun spectacol baschetbalistic! Așa cum au făcut și în meciurile din acest sezon, în care jucătorii nou veniți s-au intergrat și constituie o grupare cu adevărat redutabilă.

Vor arbitra Șerban Rașoga, Dragoș Barbu și Alexandru Sandu iar comisar va fi Marius Marinescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?