Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607
Ediția: Joi 18 aprilie 2024 Nr. 6607

Fotbal feminin, Liga a III-a – Faceți loc – vin vrâncencele!

  • Zimbrul Tulcea – ACS Estera Țifești 3-5 (1-2)

  • Învingătoarele au dedicat victoria profesorului Paul Cioran care și-a sărbătorit duminică ziua de naștere!

Formația ACS Estera Țifești: Bianca Radu – Florina Onia, Andreea Onea, Ana Barbu, Elena Conduraru – Alexia Niculescu, Miruna Lăluciu, Mădălina Ismană, Mihaela Ștefan (Dara Dima) – Laura Petrihan (Marta Onea), Florina Bîrsă. Rezerve neutilizate: Ica Chiriac, Larisa Tufănoiu și Diana Luca.

La Topolog, pe stadionul orășenesc, duminică, 24 octombrie, de la ora 13:00 s-au întâlnit, în derbiul seriei 1 a Campionatului Ligii a III-a la fotbal feminin, Zimbrul Tulcea, liderul la zi, și ACS Estera Țifești, formația de pe locul al doilea, devansată la golaveraj. A fost un meci disputat pe vânt care a bătut cu putere, dar ”cele două combatante au oferit un spectacol deosebit publicului spectator prezent la meci”, așa cum scrie în comentariul de după joc postat pe pagina de facebook a formației vrâncene. În prima repriză, Estera a interpretat partitura contraatacului și a marcat de două ori: prima oară, din penaltiul primit în urma faultului comis asupra Florinei Bîrsă și transformat de Miruna Lăluciu, a doua oară, Florina Bîrsă – Ronaldo, la capătul unei acțiuni colective. Gazdele au redus din handicap înainte de pauză și s-a făcut 1-2. În partea a doua a întâlnirii, Miruna Lăluciu a făcut dubla și a dus scorul la 1-3, tulcencele au marcat pentru 2-3, iar Florina Bîrsă a mai înscris de două ori și a pus între Estera și Zimbrul o distanță care nu a mai putut fi surmontată până la final chiar dacă gazdele au mai marcat o dată și au făcut 3-5!

Redau din postarea de pe facebook ACS Estera: ”La final fetele au sărbătorit în vestiarul echipei, dedicând victoria antrenorului principal al echipei, cel care și-a sărbătorit astăzi (n.n. duminică) ziua de naștere. A fost o victorie meritată, muncită, după cel mai bun joc reușit de echipa noastră în acest sezon și care ne consolidează prima poziție în clasament! Felicitări fetelor și staff-ului tehnic! Vrancea este mândră de voi!” Altfel spus, către colegele de serie ale Esterei: Faceți loc, vin vrâncencele, care sunt neînvinse în campionat!

Au arbitrat meciul dintre Zimbrul Tulcea și ACS Estera Țifești Iurgen Ciprian Lică, din Constanța, Erchian Ionuș, din Medgidia și Alexandru Marian Negură, din Mangalia. În etapa următoare, ACS Estera Țifești va juca acasă în compania CSM Pașcani duminică, 31 octombrie, de la ora 13:30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?