Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

FOTO! O mașină a intrat într-un copac PE TROTUAR pe Bdul Independenței din Focșani

O mașină a intrat într-un copac, pe trotuar, pe Bdul Independenței din Focșani. La fața locului au ajuns și polițiștii, care fac cercetări. Șoferul nu a fost găsit la fața locului, autoturismul fiind deja acolo de câteva ore. Polițiștii au fost sesizați în legătură cu producerea accidentului în jurul orei 05.00. Vom reveni cu informații.

UPDATE! „În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Focșani, conducătorul auto a fost identificat, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din municipiul Focșani. Cu ocazia testării acestuia cu aparatul alcooltest, a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul nu poseda permis de conducere pentru vreo categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal”- Biroul de presă al IPJ Vrancea

UPDATE 2! „În urma probatoriului administrat în cauză, bărbatul a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore. În cursul zilei de mâine acesta va fi prezentat instanței, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.” – Biroul de presă al IPJ Vrancea. Bărbatul este acuzat de conducere fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Art. 335, alin. 1 și art. 336, alin. 1 din Codul penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?