Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Clinica Tinereții vine cu aparatură de ultimă generație pentru pacienţi

Cu toții știm că sănătatea este pe primul plan, fie că e vorba de prevenţie, diagnostic sau tratarea anumitor afecţiuni.

Echipa noastră de profesionişti vă aşteaptă cu soluţii eficiente la fiecare problemă medicală. Vă suntem alături cu toate resursele noastre pentru a putea face din medicină şi serviciile medicale un gest de civilizaţie şi profesionalism.

Clinica Tinereții s-a înnoit de curând cu aparatură de ultimă generație. „În 2013, am pornit de la fișe medicale și fișe pentru medicina muncii, după care, începând cu anul 2015 ne-am extins activitatea și cu alte specialități medicale datorită nenumăratelor solicitări ‟, spun reprezentanții Clinicii Tinereții.

Recent, prin accesarea fondurilor europene, s-au cumpărat mai multe aparate performante care vor ușura munca specialiștilor și vor ajuta la stabilirea cu o mare acuratețe a diagnosticelor medicale.

Neuron Spectrum 5 este un electroencefalograf cu 41 de canale care poate fi folosit pentru captarea oricăror semnale fiziologice și care realizează 11 tipuri de analiză EEG.

EEG cu 41 de canale se adresează tuturor pacienților care se confruntă cu boli cerebrale.

TMS este o procedură noninvazivă folosită atât în procesul de diagnostic, cât și de tratament al anumitor afecțiuni neurologice și psihiatrice precum: recuperarea motorie și a tulburărilor de limbaj, post accident vascular cerebral, boala Parkinson, migrene, zgomot în ureche, tulburări depresive și schizofrenie. Este singurul aparat de acest tip din Vrancea.

Pentru părinți!

Aceștia trebuie să știe că acum consultul oftalmologic al copiilor nu mai este o traumă. Cu ajutorul aparatului PlusOptix, copiii pot fi examinați în numai câteva secunde. Noutatea acestui aparat constă în faptul că autorefractometrul binocular PlusOptix simplifică examinarea inițială a copiilor.

Evaluarea postulară completă și podoscopia

Din ce în ce mai mulți tineri se confruntă cu probleme ale coloanei vertebrale, motiv pentru care o vizită la medic este mai mult decât necesară în momentul în care sunt observate anumite anomalii ale coloanei. Evaluarea postulară completă și podoscopie reprezintă o metodă noninvazivă, fără expunere la radiații, folosită pentru determinarea anomaliilor coloanei vertebrale și a platfusului la copii.

„O mare parte a patologiei «silențioase» a copilului și adolescentului, cu repercusiuni pentru viitorul adult, o reprezintă viciile de postură, deformările coloanei vertebrale (cifo-scolioze, etc.), piciorul strâmb congenital/dobândit și multe altele, acestea fiind doar «vârful aisbergului» în problematica ne-traumatică a tânărului. Toate aceste situații, sunt în mare parte nediagnosticate la timp sau sub-diagnosticate, și fără o depistare activă ajung să determine agravări sau tratamente cu impact pe termen lung. Este surprinzător de mare, aș îndrăzni să spun endemic, numărul de copii preșcolari/școală primară care suferă de picior strâmb sau scolioze nediagnosticate, și bineînțeles netratate.

O metodă modernă/non-invazivă de diagnostic și monitorizare dinamică o reprezintă Analiza Posturală Computerizată, care constă în fotografierea și calcularea geometriei articulare, podale, și a posturii ortostatice (statul în picioare). Această analiză ne scutește de radiografii repetate (cu acumularea nedorită a radiațiilor), de manipulările nedorite ale copilului, și este ușor înțeleasă de părinți‟, explică medicul specialist.

Pentru programări la : oftalmologie; obstetrică-ginecologie; pneumologie; chirurgie generală; urologie; recuperare medicală – B. F. T; ortopedie-traumatologie; medicină internă; neuropsihiatrie infantilă; psihiatrie; neurologie; O.R.L; pediatrie; dermatologie si reumatologie, pacienții pot suna, de luni până vineri, la numerele: 0237/610.030; 0786/551.881 sau pot veni la sediul clinicii de pe str. Tinereții nr.5, vis-a-vis de Școala 10, zona LIDL.

www.clinicatineretii.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?