Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

GALERIE FOTO: Șah – Doi sportivi focșăneni, revelații la ”Cupa Grivița”!

Vineri 25 octombrie 2019, în comuna Grivița din județul Galați, a avut loc competiția de șah pentru elevi „Cupa Grivița, ediția a III-a”, găzduită de Școala Gimnazială nr. 1 Grivița. Organizată în parteneriat cu Palatul Copiilor Galați, cu sprijinul excepțional al Primăriei și Consiliului Local Grivița, competiția a adus în fața tablelor de joc 50 de jucători de șah elevi la Școala gimnazială „Sf.Cuvioasa Parascheva” din Smârdan, Școala gimnazială nr.1 din Grivița, Școala gimnazială„Elena Negri”din Costache Negri, Școala gimnazială „Lascar Catargiu” din Schela, dar și doi elevi de la Școala gimnazială „Duiliu Zamfirescu” și de la Școala gimnazială „Alexandru Vlahuță” din Focșani.

Cea mai mare parte a elevilor participanți sunt șahiști începători de perspectivă antrenați sistematic, în cazul celor din județul Galați, în mediul rural cu sprijinul clubului CS Șah Club Galați iar în cazul celor doi șahiști focșăneni în cadrul oferit de CSM Focșani 2007, sub îndrumarea lui Mihai Strîmbu și Anton Soare.

Concursul s-a desfășurat în sistem open pe parcursul a 6 runde de joc iar cei doi jucători din Focșani au fost revelația concursului obținând următoarele rezultate: Adelin-Ștefan Dăscălescu de la Școala gimnazială „Alexandru Vlahuță” din Focșani, locul 1 în clasamentul general cu 6 puncte; Giulia Lungu de la Școala gimnazială „Duiliu Zamfirescu” din Focșani, locul 4 în clasamentul general cu 5 puncte, dar în același timp ea a fost premiată și pentru ocuparea locului 1 la fete.

Mihai STRÎMBU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?