Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

FOTO: Liceul Tehnologic „Eremia Grigorescu” Mărășești premiat de Ziua Armatei

Ziua Armatei României a fost marcată de elevii de la Liceul Tehnologic Eremia Grigorescu din Mărășești printr-o serie de evenimente.

Cu o săptămână înainte de marele eveniment, pe 18 octombrie, elevii Prepeliță George, Dogaru Maria și Stănescu Cristina (clasa a 12-a) au participat la concursul despre repere vrâncene din istoria Forțelor Terestre Române, organizat de Garnizoana Focșani în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Vrancea. Sub îndrumarea doamnelor profesoare Zaharia Anamaria și Burlacu Sanda, cei 3 elevi reprezentanți ai liceului au luat locul 2. Premierea a avut loc vineri, 25 octombrie, cu ocazia Zilei Porților Deschise la sediul Brigăzii 282 Blindată „Unirea Principatelor” Focșani.

În cadrul ceremoniei militare de la premiere, din inițiativa domunului veteran colonel Ion Durnescu, copiii și-au arătat recunoștința oferind flori ofițerilor participanți.

Un alt eveniment de celebrare a Zilei Armatei Române, la care au participat elevi de la clasa a 8-a de la Liceul Tehnologic Eremia Grigorescu, a avut loc joi, 24 octombrie, la Mausoleul Mărășești, unde s-a desfășurat o expoziție de tehnică militară.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?