Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Baschet – Focșănenii pot câștiga în premieră la Sighetu Marmației!

Sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 17:00, CSM Sighetu Marmației – CSM Focșani 2007, în etapa a treia a campionatului Ligii Naționale

Echipa de baschet seniori a CSM Focșani 2007 va juca sâmbătă, 26 octombrie, de la ora 17:00, cu CSM Sighetu Marmației în runda a treia a campionatului Ligii Naționale. În primele două etape, focșănenii au pierdut la CSM Mediaș și au câștigat în Sala Polivalentă meciul cu CSM Târgu Jiu.

Gazdele întâlnirii de mâine seară au avut un start de campionat cu două înfrângeri. Prima a fost acasă, la scor foarte sever, în compania CSM Galați. Pentru refacerea imaginii vor încerca să joace la câștig în compania focșănenilor pe care i-au întrecut la Sighet și în campionat și în Cupa României în sezonul trecut.

CSM 2007 are, însă, o forță de joc mai mare decât atunci și merge să câștige! A evoluat foarte bine la Mediaș în prima etapă, ca și în prima etapă a Cupei unde a acces în turul al doilea. Echipa, cu doar trei jucători seniori din vechea garnitură, dar și cu foarte talentații juniori promovați în Lotul de Ligă se omogenizează, își creează un stil propriu și impresionează mai mult de la meci la meci, prin spectacolul sportiv oferit, ca și prin eficiență. De aceea, cred, CSM 2007 își va adăuga o a doua victorie în cont în acest campionat.

După două runde, clasamentul Grupei B a Ligii Naționale este următorul: 1. CS Municipal Mediaș; 2. CSO Voluntari; 3. CSM Focșani 2007; 4. CS Municipal Târgu Jiu; 5. CS Municipal Galați; 6. ABC Athletic Constanța; CSM VSKC Miercurea Ciuc; 8. CSM Sighetu Marmației.

Săptămâna aceasta a avut loc și tragerea la sorți a perechilor care vor juca în etapa a doua a Cupei României. CSM Focșani 2007 va avea ca parteneră de meciuri de calificare pe BCU FC Argeș Pitești pe care o va întâlni la 27 noiembrie, în Sala Polivalentă și la 4 decembrie, la Pitești.

În celelalte sferturi de finală se vor afla față în față: CSM Galați cu CS SCM Timișoara, CSM Mediaș cu CS Dinamo Știința București și CSA Steaua București cu CSO Voluntari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?