Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Box – Cătălin Paraschiveanu va boxa în această seară la Iași; va fi ”Asalt în ring!”

  • Gala va începe la ora 20:00, în Sala Polivalentă din Iași și va fi transmisă live de ProX

Cătălin Paraschiveanu, boxerul de la Focșani care a reușit performanța excepțională de a câștiga 18 meciuri din 19 disputate la profesioniști, va urca în ring, pentru a 20-a oară. La Iași, în această seară, de la ora 20:00, va începe gala ”Asalt în ring”, cu patru meciuri de câte 4 runde, două meciuri de 6 runde și un meci de 8 runde. Fiecare rundă va dura câte trei minute. Ieri, a avut loc o conferință de presă de prezentare a evenimentului, la care au participat principalii actori ai galei – boxerii profesioniști, promoterul, arbitrii, supervizorul și medicii.

În Gala de la Iași, Cătălin Paraschiveanu, stângaciul stilist, fost multiplu campion al României și câștigător al Centurii World Boxing Mediterranean Super Middleweight, supranumit de britanici ”Asasinul tăcut”, va boxa pentru a doua oară în decurs de trei săptămâni după meciul de la Londra, din 21 septembrie, când l-a învins la puncte pe englezul Jordan Grannum. Iar în această seară va boxa în compania unui ungur.

Marile sale calități pugilistice, valoarea sa îl fac să fie favorit și în această seară iar la finalul meciului să ofere fanilor săi bucuria celei de-a 19-a victorii la profesioniști. Între aceștia se vor afla, cu siguranță, și mulți citirori ai ”Monitorului de Vrancea” care îi este, ca de fiecare dată, alături!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?