Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Caravana TSD „Alături de fiecare român”

Pentru că suntem Alături de fiecare român” și pentru că trebuie să arătăm lucrurile bune pe care PSD le-a făcut pentru România și pentru români, am ales să parcurgem acest drum electoral în turneu prin județele țării. TSD România a pornit în echipă pentru a promova singurul candidat femeie din istoria modernă a democrației române și singurul candidat care dorește să fie un președinte pentru toți românii. Luni, tinerii social democrați au vizitat județele Ialomița și Buzău pentru ca marți să poposească pe meleaguri vrâncene.


Alături de echipa TSD Vrancea, tinerii au mers în orașele Odobești, Panciu și Adjud unde au discutat cu cetățenii luând la pas străzile și arătând efervescența și bucuria inimilor tinere care susțin un candidat cu adevărat alături de oameni.


În periplul lor în județul Vrancea au întâlnit oameni din toate categoriile și de toate vârstele dar mai ales au încercat să discute cu tinerii vrânceni. Deși nu toți interlocutorii au arătat susținerea pentru candidatul PSD, modul civilizat și pertinent de dialog a fost, așa cum ne-a mărturisit unul din cetățeni, un partener elegant de dialog, și a arătat că putem purta un dialog civilizat chiar și în contradictoriu.

Per total, impresia generală a fost una bună dovedind încă o dată că vrâncenii știu să aleagă și să susțină un candidat corect și care a dovedit seriozitate și implicare dar și aplecare către problemele tuturor românilor.

Caravana TSD va pleca către alte județe ale Moldovei unde vom încerca să atragem cât mai mulți tineri alături de idealurile noastre și să convingem cât mai mulți români că singura soluție pentru o Românie normală este o Românie a românilor, a bunului simț și a faptelor, o Românie unde președintele țării este al tuturor românilor și este și va fi alături de fiecare român.

Comunicat de presă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?