Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Dispensar modern pentru locuitorii din comuna Tătăranu

Primăria Tătăranu va reabilita și moderniza dispensarul din localitate. Deja, autoritățile locale au scos la licitație pe SEAP serviciile de proiectare și execuție privind obiectivul de investiții ,,Modernizare și reparații dispensar uman, comuna Tătăranu, județul Vrancea“.

Firma care va câștiga licitația va presta următoarele servicii: elaborare proiect tehnic (PAC, PAD, POE, PTE, DDE și Caiete sarcini), documentații necesare pentru obținerea acordurilor, avizelor și autorizațiilor aferente obiectivului de investiții, asistență tehnică din partea proiectantului. Principalele lucrări de intervenție vor avea în vedere consolidarea elementelor, subansamblurilor sau a ansamblului structural, protejarea, repararea elementelor nestructurale și/sau restaurarea elementelor arhitecturale și a componentelor artistice, introducerea unor elemente structurale/nestructurale suplimentare. Termenul de execuție va fi de 12 luni (din care 2 luni faza de proiectare) începând de la dată atribuirii contractului / emiterii ordinelor de începere a serviciilor sau lucrărilor.

Vor fi executate lucrări de intervenții la pereții exteriori, lucrări de demontare și remontare a instalațiilor, echipamentelor și placajelor montate apparent pe fațadele clădirii. De asemenea, vor fi executate lucrări de remontare a unor ancadramente, bratca, balustrade, diverse profiluri, unde este cazul, dar și lucrări de reparații la elementele de constructive care prezintă potențial pericol de desprindere și care afectează funcționalitatea căminului, inclusive de refacere în zonele de intervenție. Totodată, vor fi executate lucrări de finisaje exterioare, lucrări la structura de rezistență care include lucrări de suprastructură, infrastructură, închideri perimetrale, lucrări la acoperiș, circulații vertical, lucrări de hidroizolații, termoizolații, tâmplărie exterioară, iluminat exterior, etc. Valoarea totală estimată a lucrărilor este de aproximativ 480 mii lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?