Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Peste 200 de participanți la Turul Ciclist VeloPower Road Race, ce are loc duminică la Panciu

Orașul Panciu va găzdui, duminică, cea de-a VI-a ediție a Turului Ciclist VeloPower Road Race. Evenimentul este organizat de Primăria Orașului Panciu, împreună cu Asociația Velopower Focșani. În competiție s-au înscris peste 200 de participanți din toată țara, care vor lua startul la ora 10.00, din fața Monumentului Eroilor. Ei vor parcurge traseul: Panciu – Țifești – Vidra – Câmpuri – Străoane – Panciu. Startul va fi precedat de o ședință tehnică.

Turul Ciclist VeloPower Road Race 2019 se va desfășura pe categorii de vârstă, atât la masculin, cât și la feminin. Câștigătorii vor fi recompensați cu trofee, medalii și diplome, iar festivitatea de premiere va avea loc în Parcul Central. Ca în fiecare an, la finish va fi amenajat și un punct de hidratare și vitaminizare. De asemenea, participanții la eveniment vor fi invitați și la tradiționala Pasta party. Organizatorii au pregătit, atât pentru ocupanții podiumului, cât și pentru finisheri mai multe surprize.

După o pauză de un an, iubitorii sportului pe bicicletă din România sunt invitați, din nou, la Turul Ciclist «VeloPower Road Race» – Ediția a VI-a. Și anul acesta, vom avea peste 200 de participanți din toată țara, care vor lua startul din fața Monumentului Eroilor duminică, 15 septembrie 2019, la ora 10.00. Traseul a rămas același: Panciu – Țifești – Vidra – Câmpuri – Străoane – Panciu. Nu vor lipsi surprizele, atât pentru câștigători, cât și pentru finisheri. Pentru ocupanții podiumului, avem trofee, diplome și medalii! De asemenea, pentru toți participanții, vom pregăti și tradiționala Pasta party! Încă de pe acum, le urez mult succes tuturor! Cei mai buni să câștige!“, a declarat primarul Iulian Nica.

Buna desfășurare a evenimentului va fi asigurată de polițiștii vrânceni. „Poliţiştii vrânceni asigură buna desfășurare a Turului Ciclist VeloPower. Duminică, 15 septembrie a.c., polițiștii vrânceni vor însoți cicliștii care vor participa la cea de-a șasea ediție a competiției sportive Turul Ciclist VeloPower Road Race. Pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului sportiv și pentru asigurarea fluenţei traficului rutier pe traseu, polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea vor însoți bicicliştii pe toată durata deplasării. Evenimentul, organizat de Primăria Orașului Panciu, împreună cu Asociația Velopower Focșani, va găzdui peste 200 de participanți din toată țara, care vor parcurge următorul traseu: Panciu – Țifești – Vidra – Câmpuri – Străoane – Panciu. Recomandăm conducătorilor auto care se deplasează pe acest traseu să reducă viteza de deplasare, să circule cu atenţie sporită şi să respecte indicațiile polițiștilor rutieri prezenţi la faţa locului“, a transmis Biroul de presă al IPJ Vrancea.

Prima ediție VeloPower Road Race a fost organizată în urmă cu șase ani, pe data de 28 septembrie 2013 și a reprezentat o premieră pentru judeţul Vrancea, fiind prima competiţie de ciclism pe şosea pentru amatori desfăşurată în zonă. Interesul pentru turul ciclist, organizat împreună cu Asociația Velopower Focșani, a crescut de la an la an astfel că, la ediția din 2017, la concurs s-au înscris peste 250 de pasionați ai sportului pe bicicletă din toate județele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?