Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

PDL vinde şi “casa părintească”


   Deputatul PSD de Vrancea, Ciprian Nica a susținut marți în Camera Deputaților o declarație politică prin care condamnă politica „de vânzare de neam și țară dusă de guvernul PDL”.„România nu mai este demult a românilor! PDL a avut grijă de asta în fiecare zi de când se află la guvernare. Din păcate pentru PDL „casa părintească nu se vinde” este încă o dovadă de ipocrizie, căci, de când PDL este la guvernare a vândut România la un preț de nimic… Cred că au făcut asta pentru că, pentru cei din PDL, țara în care s-au născut și în slujba căreia ar trebui să trudească nu este „casa părintească”! Altfel nu îmi explic cum au putut face atâtea nenorociri.”
   Nica și-a susținut acuzațiile la adresa guvernului dând drept exemplu „doar ultimele trei hotărâri de guvern: înființarea liniilor cu predare maghiară la UMF Târgu Mureș, exploatarea gazelor de șist și vânzarea cuprului, toate trei se înscriu în categoria vânzare de neam și țară.”
   Deputatul PSD de Vrancea consideră ca toate aceste „nenorociri” s-au întâmplat pentru că „PDL își dorește să rămână la guvernare cu orice preț”, fie că vorbim de „trădarea valorilor românești, în cazul concesiei făcute UDMR-ului, fie că facem referire de atentatul la siguranța cetățenilor în cazul exploatării gazelor de șist”. „Toate aceste acțiuni ale PDL merită să fie sancțio-nate printr-o moțiune de cenzură”, a mai spus Ciprian Nica.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?