Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Handbal juniori – Focșănenii vor juca în Sala Polivalentă!

  • Astăzi, 14 septembrie, de la ora 13:00, CSS Focșani J 1– CSU din Suceava J 1; duminică, 15 septembrie, de la ora 12:00, CSM Focșani 2007 J2 – CSS Ploiești J2

Echipele de handbal juniori ale Focșaniului vor juca în Sala Polivalentă la acest final de săptămână. Elevii antrenorului emerit Lucian Tucan, juniorii 1 ai CSS Focșani, vor întâlni astăzi, de la ora 13:00, lidera clasamentului, CSU din Suceava. Învingători la Galați în prima rundă, focșănenii își doresc să repete isprava și pe teren propriu, chiar dacă sucevenii i-au întrecut în primăvară în finala turneului final Speranță al Campionatului național al juniorilor 2. (În foto, echipa CSS Focșani după terminarea turneului).

Juniorii 2 ai CSM Focșani 2007, învinși în runda inaugurală a campionatului național au de recuperat deficitul de imagine produs de înfrângerea de la Mizil. Adversarii, ploieștenii de la CSS sunt, însă, lideri, așa că jucătorii antrenați de Marius Partene, Iulian Neață și Dan Constantin Rusu, antrenor cu portarii vor avea o misiune dificilă în meciul de mâine, 15 septembrie de la ora 12:00. De remarcat că la CSM Focșani nu mai face parte din lot fostul conducător de joc Alexandru Golea, împrumutat pentru un an la CSM Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?