Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

FOTO! Accident MORTAL pe E 85, între Focşani și Garoafa

La data de 13.09.2019, in jurul orei 14.00, un bărbat, în vârstă de 69 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2 E 85, dinspre Garoafa către Focșani, la km 186+400 m, a efectuat manevra de întoarcere fără să se asigure, moment în care a fost lovit în partea laterală stânga față de o autoutilitară care circula din direcția Garoafa către Focșani.
În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto și rănirea conducătorului autoutilitarei. În zonă se circulă alternativ, pe un singur sens.

IPJ Vrancea

Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani au intervenit, în jurul orei 14:10, la un accident rutier produs pe E85 la 2 km de la ieşirea din Focşani spre Garoafa. În urma impactului dintre o autotutilitară şi un autoturism au rezultat două victime, de sex masculin, dintre care una rămasă încarcerată. Ajunse la locul evenimentului, forțele de intervenție au acționat pentru extragerea victimei din autoturism. Ulterior, victima a fost predată echipajelor SAJ care au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare fiind declarat decesul.

ISU Vrancea

O echipă de salvatori montani aflați în deplasare către o activitate, au fost martorii unui accident rutier grav cu două victime, produs pe drumul național 2 între Focșani și Garoafa. Salvatorii au intervenit pentru acordarea primului ajutor până la sosirea echipajului SMURD.

Salvamont Vrancea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?