Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

La 82 de ani, un focșănean a vrut să-și pună capăt zilelor

În prima zi a săptămânii au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe, din cadrul Spitalului Județean Focșani, două persoane care au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentelor rutiere suferite, o victimă a unei agresiuni, dar și un bărbat care a vrut să se sinucidă. Un focșănean în vârstă de 82 de ani a ajuns la spital la ora 15:30 după ce a vrut să își pună capăt zilelor. Pacientul a fost diagnosticat cu tentativă de suicid, sindrom confuzional, agitație psihomotorie și anemie. În acest caz s-a eliberat bilet de trimitere la psihiatrie.

De asemenea, a avut nevoie de ajutor medical de specialitate și un bărbat în vârstă de 34 de ani din Buzău, în urma unei agresiuni, el suferind mai multe contuzii, însă nu a rămas internat.

După ce au trecut printr-un accident rutier în urmă cu o zi, conform buletinului de presă al unității medicale, două persoane din Vidra au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale: un tânăr în vârstă de 19 ani, diagnosticat cu contuzie craniană și cervicală, și un bărbat de 23 de ani diagnosticat cu politraumatisme. Ambele persoane au refuzat internarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?