Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Creative Boutique deschide al doilea centru de after school – activități recreative pentru copii

Începând cu prima săptămână a lunii septembrie, echipa Creative Boutique își deschide porțile celui de-al doilea centru de after school de pe strada Bârsei, nr. 10 Focșani, în apropiere de Grădinița cu Program Prelungit nr. 15. Părinți, bunici și, în special, copii mari și mici sunt așteptați la inaugurarea noului centru. „A apărut centrul doi pentru că centrul unu a devenit neîncăpător. Solicitările părinților au fost foarte multe așa că ne-am hotărât să ne extindem. Spațiul este de două ori mai mare; vorbim despre 300 mp amenajați special pentru copii, cu tot confortul de care au ei nevoie‟, spune Mirela Zaharia.

Programul after school începe zilnic la ora 11:30, cu preluarea copiilor de la școală, și se încheie la ora 18:00. „Când ajung la centru li se oferă masa de prânz. Am renunțat la pizza și crispy și la toate lucrurile care lor le fac plăcere, dar care nu sunt sănătoase și am apelat la o firmă de catering care ne pune la dispoziție mâncare gătită. Meniul este de două feluri și se stabilește de comun acord cu firma furnizoare. Pe timpul programului, copiii fac temele pentru a doua zi, desfășoară activități libere sau în funcție de caz, se pot odihni. Tarifele pe care le achită părinții variază între: 720 de lei/ lună, 190 de lei/săptămână și 45 de lei/zi astfel încât să vină în sprijinul fiecărei familii în parte”, precizează Mirela Zaharia.

Cel de-al doilea centru vine cu o noutate: „De anul acesta vom avea program prelungit de la ora 8:00 până la ora 18:00 pentru copii de la 3-6 ani.‟

Tarifele sunt ușor diferite pentru noul program, astfel: 820 de lei/lună, 220 de lei/săptămână și 45 de lei/zi. Centrul are în dotare un sistem de supraveghere audio și video care le permite părinților să descarce aplicația pe telefon și să vadă live ceea ce fac copiii lor.

Cum este la after school?

Pentru cei dintre noi care nu știm cu ce se ocupă un centru after school, Mirela Zaharia ne explică următoarele: „Sistemul nostru este oarecum diferit, un pic mai anevoios, dar cu folos, pentru că ceea ce facem noi nu este numai supravegherea temelor. În accepțiunea largă a noțiunii de after school, cam asta înseamnă ‒ supravegherea temelor. Ceea ce facem noi înseamnă supravegherea temelor, corectarea temelor, explicarea noțiunilor neînțelese și exersarea noțiunilor neînțelese. Lucrăm pe un caiet de ciornă pentru că se presupune faptul că acest caiet de teme al copilului este oglinda elevului. Scriu de două ori, este adevărat, dar în modul acesta avem posibilitatea de a corecta și de a explica noțiunile neînțelese.‟

Pentru înscrieri, puteți apela numărul de telefon: 0727.887.722

Site: www.creativeboutiqueoficial.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?