Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Fotbal juniori U19 și U 17 – Focșănenii de la CSM 2007, egal și înfrângere, duminică, la Galați!

Juniorii republicani ai CSM Focșani 2007 au avut programate jocuri în etapa a treia a campionatelor republicane în timp ce echipele LPS au stat. Într-o companie puternică, adversare fiindu-le formațiile U 19 și U 17 ale Suporter Club Oțelul Galați, echipele CSM 2007 au confirmat rezultatele din etapa a doua când au câștigat pe teren propriu meciurile cu LPS Vaslui.

La Galați, pe stadionul Siderurgistul, echipa U 19 a CSM 2007, cu Elvis Ilaș pe banca tehnică, a obținut un remarcabil 2-2, după ce a condus cu 2-0! La pauză a fost scor alb, iar în primele 8 minute ale părții a doua a întâlnirii Andrei Paizan și Andrei Apenciucesei au marcat pentru oaspeți. Gălățenii au făcut 2-1, scor la care arbitrii le-au refuzat focșănenilor o lovitură de pedeapsă. Aproape de final, Paizan a scăpat singur spre gol, a avut o spectaculoasă execuție tehnică, dar mingea șutată de el a lovit rădăcina barei și a ieșit afară! În minutul de prelungire, gălățenii au egalat. Practic, oaspeții au ratat o victorie pe care ar fi meritat-o, după aspectul jocului. Antrenorul Elvis Ilaș mi-a declarat după meci: ”Echipa a făcut un joc foarte bun, pe o căldură sufocantă, în fața echipei pregătite de fostul antrenor al Panciului, Haraga. La noi au jucat toți fotbaliștii din lotul echipei mari – Andrei Paizan, Roberto Vrînceanu, Alexandru Lăudatu, Andrei Apenciucesei, și au făcut-o foarte bine. Per total sunt mulțumit de joc, de efortul depus de toată echipa, de atitudine!

Echipa U 17, pregătită de Octavian Bucătaru, a fost întrecută cu 3-1 de ”o echipă bună, bine articulată”, cum a definit Oțelul Galați antrenorul focșănean. Octavian Bucătaru a apreciat că în jocul echipei sale se observă o evidentă creștere în calitatea jocului față de campionatul trecut. Golul CSM Focșani 2007 a fost înscris de Oprea. Pentru CSM Focșani 2007 au jucat Marius – Avram, Norocea, Asanache, Petrovici – Hălceanu – Vasilescu, Oprea, V. Bătrînu, Boțu, Ioniță. Rezerve I. Bătrînu, Curteanu, Diaconescu, Moldoveanu.

În etapa următoare, miercuri, 21 august, echipele CSM Focșani 2007 stau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?