Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Handbal amical: Dublă Focșani – Călărași!

  • Astăzi, 16 august, de la ora 17:30 și mâine, 17 august, de la ora 11:30, în Sala Polivalentă

Campionatul Ligii Naționale de handbal masculin începe peste mai puțin de două săptămâni și echipele lucrează pentru a face ultimele reglaje în mecanismul de joc astfel încât debutul întrecerii să le găsească în forma potrivită pentru performanță. Două dintre formațiile de play-off ale campionatului trecut, CSM Focșani 2007 și AHC Dunărea Călărași își vor verifica stadiul de pregătire în două întâlniri pe care le vor avea în Sala Polivalentă: astăzi, de la ora 17:30 și mâine, de la ora 11:30.

Focșănenii au disputat până acum șase meciuri din care marele câștig este integrarea în echipă – și interpretarea foarte bună a rolului de conducător de joc – a extrem de valorosului Sașa Marijanac, care este și un redutabil marcator! Dintre cele șase teste ale focșănenilor, cele două cu campionii de la Dinamo București au arătat un nivel al prestațiilor dătător de speranțe pentru îndeplinirea obiectivului de clasare la final de campionat pe loc de play-off. Același sens a fost relevat și de turneul de la sfârșitul săptămânii trecute când cu două victorii din trei posibile, CSM 2007 a câștigat Cupa Municipiului Bacău. A fost un rezultat de moral, important pentru jucători, dar și pentru publicul focșănean iubitor de handbal.

AHC Dunărea Călărași a avut, la rândul său, câteva meciuri de pregătire, cel mai recent cu Spartak Moscova, vicecampioana Rusiei, pe care a întrecut-o cu 24-23.

În Polivalentă vor fi două amicale, însă cele două valoroare echipe vor face, cu siguranță, și spectacole handbalistice ce merită văzute!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?