Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625
Ediția: Joi 16 Mai 2024. Nr. 6625

Internat la secția de Psihiatrie după ce a vrut să se sinucidă

La începutul acestei săptămâni, mai multe persoane au ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Focșani după ce au avut de suferit în urma accidentelor rutiere sau agresiunilor

Luni, la ora 09:23, a ajuns la spital un focșănean în vârstă de 68 de ani, cu o întârziere de 72 de ore după ce a suferit arsuri de grad III/IV și afecțiuni la mâna dreaptă și coapsa dreaptă. Pacientul a fost internat la secția de chirurgie plastică.

În mai puțin de oră, la 10:10, a avut nevoie de ajutor medical un tânăr de 26 de ani din Galați după ce a fost lovit la ochi, fiind victima unei agresiuni. Cadrele medicale l-au diagnosticat cu traumatism la ochiul drept însă acesta nu a rămas internat.

La spital a ajuns și o fetiță în vârstă de 8 ani după ce a avut de suferit în urma unui accident rutier. A ajuns la spital la ora 11:42 și a fost diagnosticată cu traumatism cranio-facial cu escoriații la piramida nazală și regiunea zigomatică stângă, plagă contuză în regiunea sprâncenară stângă, contuzie toracică, de bazin și mână dreaptă, escoriații la genunchi bilateral. Pacienta a fost internată la secția de chirurgie infantilă.

De îngrijiri medicale a avut nevoie si un bărbat în vârstă de 56 de ani din Oniceni, județul Neamț care a ajuns la spital la ora 18:03 după ce a căzut de pe bicicletă. Conform buletinului de presă al unității medicale, acesta se afla în stare de ebrietate și a refuzat internarea.

Marți, la ora 00:45, cadrele medicale au acordat ajutor de specialitate unui bărbat din Găiceana, județul Bacău, în vârstă de 37 de ani după ce a încercat să-și pună capăt zilelor și a înghițit mai multe pastile. Pacientul a fost diagnosticat cu uz nociv de alcool, tentativă de suicid (ingestie 10-12 tablete) și traumatism la piramida nazală. În acest caz, conform buletinului de presă al spitalului, pacientul a fost internat în secția de Psihiatrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?