Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Un vrâncean de 55 de ani, care a intrat în casă peste o fetiță de 10 ani și a agresat-o sexual, a fost pus sub control judiciar

Un bărbat de 55 de ani, din comuna Dumitreṣti, a fost pus vineri sub control judiciar de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătotria Focṣani, acuzat fiind de săvârṣirea infracţiunilor de agresiune sexuală ṣi violare de domiciliu. Prin măsura dispusă, anchetatorii i-au impus bărbatului să respecte o serie de măsuri. Dacă nu va face acest lucru, măsura poate fi ȋnlocuită cu o alta mai aspră.

Bărbatul a ajuns ȋn această situaţie, după ce ȋn prima parte a acestei săptămâni ar fi agresat sexual o fetiţă de 10 ani, a căreia familie ȋi este vecină. Potrivit informaţiilor obţinute de la anchetatori, ȋn cursul zilei de marţi, bărbatul ar fi pătruns fără drept ȋn curtea casei micuţei ṣi ar fi pipăit-o pe aceasta ȋn zonele intime, fără a o dezbrăca. Familia fetei a aflat cele petrecute, iar joi s-a făcut o seszizare, sens ȋn care poliţiṣtii Secţiei de Poliţie Rurală Gugeṣti, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Focṣani, au ȋnceput verificările. Tot joi, bărbatul a ṣi fost reţinut, iar vineri ȋmpotriva sa a fost luată măsura controlului judiciar.

Anchetatorii vrâceni s-au mai confruntat cu două cazuri asemănătoare, ȋn urmă cu nici două săptămâni. Un bărbat de 66 de ani a ajuns ȋn atenţia lor după ce ar fi ȋntreţinut relaţii sexuale cu o fată de 14 ani. Și ȋmpotriva lui s-a luat aceeaṣi măsură ca ṣi ȋn cazul de la Dumitreṣti. Bărbatul a poftit la fata de 14 ani care se afla ȋn grija unui asistent maternal profesionist. El a fost reţinut ṣi dus la instanţă cu propunere de arestare, dar nu a primit mandat.

Într-un alt caz, măsura controlului judiciar a fost dispusă față de un bărbat din Mărăṣeṣti, care ar fi comis acte de natură sexuală asupra mai multor copii, băieţi, care locuiesc în aceeaşi localitate cu el. Potrivit unor surse, infracţiunea ar fi constat, în principal, în atingeri interzise. S-a reţinut că faptele au fost comise în perioada iunie – iulie a.c Potrivit unor surse, cel puţin trei copii i-ar fi căzut victime bărbatului, pe care i-ar fi ademenit în locuinţa sa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?