Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

La spital după ce au fost agresați sau implicați în accidente rutiere

În prima jumătate a acestei săptămâni, la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) din cadrul Spitalului Județean de Urgență Focșani au ajuns 9 persoane, care au avut nevoie de ajutor de specialitate după ce au fost victime ale agresiunilor sau ale accidentelor rutiere.

Astfel, în dimineața zilei de luni, la ora 05:00, o focșăneancă a ajuns la spital după ce a avut de suferit în urma unei agresiuni. Femeia, care avea lovituri la un braț și în zona pieptului, a fost diagnosticată cu contuzii, însă nu a rămas internată. După ce au suferit un accident rutier, o tânără din Botoșani, în vârstă de 31 ani, și o fetiță, în vârstă de 7 ani, din același județ, au avut nevoie de îngrijiri medicale în aceeași dimineață, la ora 09:45. Au fost diagnosticate cu policontuzii, dar și în acest caz internarea a fost refuzată. În după amiaza zilei de luni, la ora 16:20, o femeie din Adjud, în vârstă de 28 de ani, a ajuns la spital din același motiv, fiind diagnosticată cu traumatism la nivelul antebrațului stâng. De asemenea, la UPU a ajuns și un bărbat de 30 ani, din Cârligele, după ce a avut de suferit în urma unei agresiuni. Tânărul a ajuns la spital la ora 17:10 cu lovituri la față, braț, cot, coloană, dar și la piciorul stâng, fiind diagnosticat cu policontuzii, traumatism cranio-facial cu plagă zigomatică dreapta, contuzie la brațul stâng, cot bilateral, coloană lombară, picior stâng și glezna stângă, fiind internat în secția de chirurgie.

Marți, la ora 11:20, o femeie de 39 ani, din Vulturu, a ajuns la spital tot în urma unei agresiuni, după ce a suferit lovituri la cot și la nivelul capului. Aceasta a fost diagnosticată cu contuzie la cotul stâng și contuzie minoră craniană. Nici în acest caz pacienta nu a rămas internată. Și un bărbat din Vidra, în vârstă de 38 de ani, a ajuns la spital după ce a suferit o agresiune. La ora 22:40, cadrele medicale i-au acordat îngrijiri bărbatului care avea lovituri la cap, cu rană la tâmpla stângă, în zona pieptului și abdomenului. Pacientul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă temporală stânga și contuzie toraco-abdominală, dar nu a rămas internat.

Miercuri, la ora 02:25, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din Călimănești, a primit ajutorul medicilor după ce a fost agresat și avea lovituri la maxilar. A fost diagnosticat cu traumatism cranio-facial, contuzie mandibulară. Conform buletinului de presă, tânărul de afla în stare de ebrietate și prezenta tulburări de personalitate. Acesta a primit bilet de trimitere la Psihiatrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?