Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Fotbal – Victorie focșăneană în amicalul cu studenții Galațiului!

  • Universitatea Dunărea de jos – CSM Focșani 2007 1-2 (0-1)

Formația CSM Focșani 2007: Apenciucesei – Săpunaru, Munteanu, Panaite, Drăguț (52 Mihai) – Gherghiceanu, Pencea, Pădineanu (30 Manu) – Lupu, Predoiu – Jurj. Au mai jucat Dogaru, Mihai, Salaoru, Petrescu, Adăscăliței, Stoica, Paizan, Costin, Lăudatu, Cheia.

CSM Focșani 2007 a jucat miercuri, de la ora 18:00, pe stadionul Portul Roșu din Galați o partidă de pregătire cu Universitatea Dunărea de Jos. Proaspăt promovată, formația studenților avea la activ recenta victorie din Cupă, cu 4-1, în fața Sportingu-ului Liești. Pentru CSM 2007, care evolua pentru prima oară într-o formulă apropiată celei cu care își propune să joace în campionat era de urmărit cum se armonizează cei cinci fotbaliști din echipa de start cu vechii echipieri. A fost un meci cu concluzii importante pentru antrenorii Focșaniului.

Meciul a început cu o formație oaspete acoperind bine terenul, mai agresivă și în consecință au apărut ocaziile de gol la poarta gazdelor. În minutul 8, Predoiu i-a aruncat mingea lui Jurj peste apărarea gălățenilor, dar golul înscris de focșănean a fost anulat pe motiv de ofsaid. În minutul 14, Lupu a pătruns în careu, a șutat însă a rezultat doar un corner. Două minute mai târziu, a urmat firescul gol înscris de CSM 2007: Lupu a pătruns din nou în careu, a fost faultat iar Jurj a transformat penaltiul acordat de central: 0-1.

A urmat o perioadă mai bună a gazdelor, cu șuturi periculoase, apărate de Apenciucesei, în minutul 20 ori care a dus mingea peste transversală, în minutul 27. În minutul 30, Pădineanu a șutat pe lângă poartă din alergare, în minutul 40, Apenciucesei a apărat din nou după un șut violent al gazdelor și prima parte a întâlnirii s-a încheiat cu combinația dintre Jurj și Predoiu cu mingea trimisă de ultimul puțin pe lângă stâlp.

Partea a doua a meciului a debutat ca și prima cu atacuri focșănene, cu Lupu șutând pe lângă poartă după o pătrundere frumoasă. Au reacționat gălățenii, însă Apenciucesei a fost la post, apoi Jurj a combinat cu Predoiu al cărui șut a fost apărat de portarul gazdelor. După ce, în minutul 59 Dogaru a apărat o minge grea trimisă de la 20 de metri, în minutul următor, Țuiu, de la gazde a găsit o zonă descoperită în apărarea CSM 2007, a pătruns și a lobat în gol pentru 1-1! În minutul 79, Costin, venit de la Victoria Gugești, a șutat iar portarul Galațiului a apărat.

După 80 de minute a mai fost făcută o pauză de joc iar partea a treia a întâlnirii le-a aparținut oaspeților! În minutul 85, Paizan a șutat în bară, în minutul 87, Costin a înscris pentru 1-2 iar în ultimul minut Remus Popa a reluat pe lângă bară mingea pasată de Manu. Între timp, gălățenii au avut o bară.

Echipa CSM Focșani 2007 a arătat că are potențial, că mai are de lucru până a atingerea stării de concurs, însă și că poate face performanța propusă pentru final de campionat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?