Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631
Ediția: Joi 23 Mai 2024. Nr. 6631

Bătaie între două femei și un bărbat! S-au tras de păr, s-au lovit cu palmele și au aruncat cu bolovani

Doi soți din comuna Jariștea vor fi judecați la Judecătoria Focșani pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. Conform rechizitoriului întocmit de procurorii focșăneni, în data de 22 octombrie 2017, în jurul orei 17.00, soții au lovit victima cu un băț, dar și cu palmele și picioarele, peste corp, în timp ce se aflau pe stradă, provocându-i leziuni ce au necesitat 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Anchetatorii au stabilit în urma cercetărilor efectuate că la data amintită, în jurul orei 16.00, persoana vătămată și o altă femeie, martoră în dosar, se deplasau către locuința femeii bătute. În momentul în care cele două au trecut prin dreptul locuinței celor doi soți, între persoana vătămată și inculpați a izbucnit un conflict, femeile adresându-și reciproc injurii. Persoana vătămată le-a spus celor doi că se va duce la poliție pentru a relata cele întâmplate, moment în care inculpata a ieșit din curte, a tras-o de păr pe persoana vătămată și a lovit-o cu palmele peste corp, victima căzând la sol, de unde a început să arunce cu pietre. În acel moment în sprijinul inculpatei a venit și soțul acesteia, care a lovit victima cu palma peste față și a tras-o de păr. Victima a reușit să scape de furia celor doi și a sesizat poliția, la fața locului ajungând oamenii legii, care au solicitat un echipaj medical. În cele din urmă, victima a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Conform certificatului medico-legal, persoana vătămată a avut nevoie de 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Fiind audiați, inculpații au declarat că la data și ora amintite, în timp ce se aflau la domiciliu, pe stradă au trecut cele două femei care le-au adresat injurii, împrejurare în care inculpata a ieșit în stradă, a luat victima de păr și a lovit-o cu palma peste față, aceasta căzând. Inculpații spun că, în această împrejurare, persoana vătămată s-a lovit la picioare de bolovani. Inculpații au mai adăugat că situația se complica, fapt ce l-a determinat pe bărbat să iasă și el în stradă, pentru a aplana conflictul. Întrucât victima a început să arunce cu bolovani, inculpatul a susținut că și-a pierdut cumpătul și a luat-o și el de păr și a și a lovit-o cu palma peste față.

Martora a susținut și ea, ca și persoana vătămată, că inculpații au fost cei care au început să le adreseze injurii, în momentul în care ele au trecut pe lângă casa lor. A mai spus că în momentul în care persoana vătămată le-a spus că va chema poliția, inculpatul a devenit violent, a ieșit în stradă având în mână o bucată de lemn, cu care a lovit victima în zona picioarelor, după care a lovit-o cu pumnii și picioarele până când persoana vătămată a căzut la sol. Martora mai spune că, în acest timp, a apărut și inculpata, care a mai tras și ea victima de păr și a lovit-o cu pumnii și picioarele. Martora le-a spus anchetatorilor că ea nu a putut interveni în conflict întrucât suferise o intervenție chirurgicală.

Persoana vătămată a spus că nu are pretenții de natură civilă. Dosarul a fost înregistrat pe rolul Judecătoriei Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?