Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

O femeie a ajuns la UPU cu dureri puternice de cap; potrivit medicilor, durerile erau cauzate de consumul de alcool

Consumul de alcool, agresiunile sau intoxicația cu antigel au făcut ca cinci persoane să aibă nevoie de ajutorul medicilor, la începutul acestei săptămâni. Astfel, o femeie de 50 de ani, din Obrejița, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean Focșani luni, la ora 12:44, datorită durerilor de cap. Potrivit medicilor, durerile de cap au apărut după ce a consumat alcool în mod nociv. În acest caz, medicii au recomandat examen la Secția de Psihiatrie.

De asemenea, un bărbat de 42 de ani, din Bacău, a solicitat îngrijiri medicale la ora 16:05, după ce a fost victima unei agresiuni și a suferit lovituri la nivelul capului, zgârieturi și o lovitură la mâna stângă, dar și vânătăi la ochi. Cadrele medicale de specialitate l-au diagnosticat cu traumatism cranio-facial acut închis, contuzie la cot stâng hematom periorbital și escoriație la cotul stâng. Bărbatul a refuzat internarea. În seara aceleiași zile, un tânăr din Câmpineanca a ajuns la spital, la ora 22:15, după ce și-a provocat singur o tăietură la nivelul capului. Bărbatul a primit bilet de trimitere la Secția de Psihiatrie, după ce a fost diagnosticat cu plagă contuză parietal drept prin autoagresiune și tulburări de comportament pe fondul consumului de alcool.

De ajutorul medicilor a avut nevoie și un bărbat din Galați, în vârstă de 42 de ani. Acesta a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe după ce a băut antigel din greșeală. Bărbatul a fost internat în Secția de interne, la terapie intensivă, după ce a fost diagnosticat cu intoxicație acută cu antigel accidentală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?