Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Încă doi candidați din Vrancea au obținut peste 7 la titularizare

Conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ)Vrancea, după afișarea notelor finale ale candidaților care au susținut examenul de Titularizare 2019, statistica este următoarea: 40 de candidați au obținut note sub 5, note între 5 și 5,99 au obținut 53 de candidați, între 6 și 6,99 – 32 de candidați, între 7 și 7,00 – 69 de candidați, între 8 și 8,99 – 35 de candidați și între 9 și 9,99 – 20 de candidați. Nota 10 nu a fost obținută de nici un candidat.

Așadar, dacă înainte de contestații 122 de candidați au obținut note peste 7, minimum necesar pentru angajarea pe perioadă nedeterminată, în funcție de catedra postului disponibil, acum, după afișarea notelor finale, numărul a crescut la 124. Reamintim că cea mai mare notă la concursul de titularizare din acest an a fost de 9,80, obținută de Simona Palade, care a susținut examenul la educatori, urmată de două candidate cu 9,70, Diana Bratosin Huțuțui la disciplina limba și literatura română, respectiv Amalia Marinescu, pe disciplina consiliere psihopedagogică, iar restul notelor au coborât până la 1,25, notă obţinută de un candidat la disciplina chimie.

Inițial la examen s-au înscris 409 candidați, însă doar 250 au trecut prin emoții, pe când 60 au absentat, iar 99 s-au retras. Cei mai mulți candidați au optat pentru limba și literatura română, pedagogie școlară și metodica desfășurării activităților instructiv – educative în grădinița de copii, și anume de 65 concurenți. A urmat de limba și literatura română, elemente de pedagogie școlară și elemente de didactică generală aplicate disciplinelor din învățământul primar, cu 40 de candidați. Ceilalți 145 de candidați au optat pentru următoarele specializări: 28 – limba și literatura română, 16 – educație fizică și sport, 12 – psihopedagogie specială, 11 – religie ortodoxă, câte 10 la matematică și la limba și literatura engleză, 8 – geografie, câte 7 la biologie și limba și literatura franceză, câte 4 la chimie, consiliere psihopedagogică, cultură civică și educație socială, economic – administrativ – poștă și informatică și tehnologia informației, câte 2 la educație muzicală, fizică, istorie și transporturi (maiștri instructori) și câte un singur candidat pentru specializări precum alimentație publică, alimentație publică (maiștri instructori), comerț, educație muzicală specializată – artă vocală, educație muzicală specializată – muzică instrumentală, electrotehnică – electromecanică, kinetoterapie și mecanică (maiștri instructori).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?