Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

La spital după ce au fost victimele unor agresiuni

Un tânăr în vârstă de 23 de ani, din Focșani, a ajus la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean în dimineața zilei de duminică, la ora 07:56, pentru a fi testat toxicologic, el fiind diagnosticat cu uz nociv de amfetamină. În cursul zilei au ajuns la Unitatea de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Județean Focșani pentru îngrijiri medicale alte zece persoane: o victimă a unui accident rutier, o persoană care a avut de suferit după ce a căzut de la înălțime, iar opt au fost victimele unor agresiuni, potrivit buletinului de presă al unității medicale.

Astfel, un bărbat de 42 de ani, din Bacău, a ajuns la spital la ora 11:41 după ce a suferit mai multe leziuni datorate unui accident rutier. Cadrele medicale l-au diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut deschis cu otoragie (sângerare la urechea stângă), traumatism abdominal și lovituri suferite la nivelul ambelor gambe. Victima a fost internată la Secția de ortopedie – terapie intensivă. Un bărbat din Neamț a suferit un traumatism cranio-cerebral închis după ce a căzut de la un alt nivel. Acesta a ajuns la spital la ora 18:55, însă nu a rămas internat.

O femeie din Hângulești, în vârstă de 50 de ani, a avut nevoie de ajutorul medicilor după ce a suferit un traumatism cranio-facial în urma unei agresiuni. Aceasta a ajuns la spital cu vânătăi și cu o rană la nivelul spâncenei, însă nu a rămas internată. De asemenea, în după-amiaza zilei de duminică, la ora 15:04, un bărbat din Câmpineanca, în vârstă de 39 de ani, a ajuns la UPU tot în urma unei agresiuni. Acesta a suferit traumatism cranio-cerebral și traumatism facial, prezentând răni și vânătăi în partea dreaptă a frunții și a buzei inferioare, dar și traumatism la nivelul piramidei nazale. Pacientul a fost transferat la spitalul din Galați.

Tot din cauza agresiunilor, au avut nevoie de îngrijiri medicale în seara zilei de duminică și un tânăr de 32 de ani, din Reghiu, care a ajuns la spital la ora 20:05 cu răni la buza superioară, fiind dignosticat cu traumatism cranio-facial; o persoană din Răstoaca, de 42 de ani, cu același diagnostic stabilit; un bărbat de 35 de ani din aceeași comună, care a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral și plagă contuză minoră. Nici unul dintre acești pacienți nu a rămas internat.

Tot din cauza agresiunilor, cadrele medicale au acordat ajutor unui bărbat de 52 de ani, din Cârligele. Bărbatul a ajuns la spital la ora 15:57, după 48 de ore de la eveniment, victima având vânătăi la față și zârieturi la frunte și nas. Acesta nu a rămas internată.

Cu mai multe traumatisme și contuzie dorso-lombară a fost diagnosticat un bărbat de 42 de ani, din Măicănești, care a fost victima unei agresiuni, vechi de 5 zile, după cum se arată în buletinul de presă al Spitalului Județean. Bărbatul nu s-a internat. Cea de-a opta persoană care s-a prezentat duminică la Unitatea de Primire Urgențe după ce a fost implicată într-o agresiune a fost un bărbat din Focșani, în vârstă de 42 de ani. Acesta a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral și hematom epicranian în spatele urechii drepte, fiind internat la secția ORL.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?