Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Duminică 12 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Premieră la Focșani! Hidrocolonoterapia, o metodă de detoxifiere cu beneficii imediate, disponibilă acum în Clinica Viomed Focșani

Hidrocolonoterapia, care este atât o modalitate de eliberare a colonului de reziduuri, cât şi o tehnică de restabilire a mişcărilor normale ale intestinelor, vine să combată toate efectele negative date în organism de un colon suferind. Această terapie revoluționară este acum accesibilă și în Vrancea, la Clinica Viomed Focșani.

Mulți oameni adoptă o alimentație care conține proteine de origine animală în cantități excesive, pe care organismul nostru nu le poate digera în totalitate. În același timp, aceștia nu mănâncă suficiente legume și fructe ce au rolul de a furniza organismului fibrele alimentare absolut necesare în formarea și eliminarea materiilor fecale. În lipsa acestora, materiile reziduale nu mai pot fi eliminate și stagnează în interiorul intestinului gros, îngustând lumenul acestuia și generând o iritare a mucoasei intestinale.

Toate aceste greșeli de alimentație au ca rezultat modificarea funcțiilor intestinului gros: scăderea motilității intestinale care conduce la apariția constipației, reducerea absorbției apei, a electroliților și nutrienților, precum și modificarea florei bacteriene cu efecte negative în digestie, absorbție și eliminare.

Hidrocolonoterapia nu are efecte secundare nedorite

Prin îndepărtarea materiilor toxice stagnante cu ajutorul colonhidroterapiei, colonul își recapătă integritatea și funcțiile sale normale. Aparatul permite un control foarte fin al presiunii și temperaturii apei ce este introdusă în colon, tratamentele desfășurându-se personalizat pentru fiecare client în parte, iar dispozitivele care vin în contact cu pacientul sunt de unică folosință.

Beneficii ale hidrocolonoterapiei:

– Refacerea funcțiilor intestinale

– Curățarea completă a colonului

– Restabilește starea de bine a organismului

 

Doctorița Jeni Violeta David, medic la Clinica Viomed Focșani, ne-a vorbit despre benefiicile hidrocolonoterapiei. „Dacă ai avea un dușman, care ai ști că-ți pune otravă în fiecare zi în paharul tău, te-ai supăra pe el și ai afla cine este acela și de ce face lucrul acesta” – spunea profesorul Nedelcu, un mare nume în dermatologie și în dermato-cosmetică. Practic, colonul nostru este dușmanul nostru, pentru că acolo se adună reziduuri de putrefacție. Hidrocolonoterapia este recomandată în problemele de disfuncții ale prostatei, în cistite, în anexite, în infecțiile parazitare, boala Celiacă (intoleranța la gluten) și multe alte afecțiuni. Metoda este una extraordinară, am putea să o considerăm și de diagnoză, pentru că în momentul în care facem injectarea cu apă, o facem ghidați de o presiune, în momentul în care presiunea crește, ne putem da seama că acolo este o obstrucție (poate fi un fecalom, o formațiune tumorală).

Aparatele folosesc apă, care este încălzită de un boiler performant, temperatura este contorizată astfel încât ea va fi la 38 de grade tot timpul. Pacientul nu simte disconfort, este o senzație plăcută, fiind recomandată și persoanelor care au hemoroizi. Terapia durează 40 de minute. După utilizare, aparatul realizează o autocurățare, cu soluție dezinfectantă. Colonul bolnav poate da stare de disconfort, crampe, oboseală cronică, transpirații, miros urât al corpului, limbă încărcată. Hidrocolonoterapia îmbunătățește digestia. După o cură de hidrocolonoterapie, pacienții spun că se simt mai ușori, că au dormit mai bine noaptea, că au chef de viață, ajută la procesul de scădere în greutate, tratează constipația. Ca indicație de vârstă, este de preferat ca persoana să fie adultă. Recomandarea este între 6 și 10 ședințe cu o frecvență de una pe săptămână.

Clinica Viomed Focșani se află pe Strada Popa Șapcă, Nr. 9, Apartament 2 BIS (în spatele fostei farmacii 24).

Programările se pot face zilnic, la numărul 0722.619.072, sau prin mesaj la numerele 0726.718.442; 0760.092.361;

Clinica Viomed Focșani poate fi găsită și pe site – ul:

http://vio-med.ro/terapii/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?