Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608
Ediția: Vineri 19 aprilie 2024 Nr. 6608

GALERIE FOTO: Te confrunți cu afecțiuni stomatologice?! Echipa White Esthetics din București, coordonată de dr. Merchea Mircea, va veni să opereze și în Focșani

Cu toții ne dorim un zâmbet sănătos și cuceritor, iar dr. Merchea Mircea, specialist Implantologie și Estetică dentară, fiul cel mic al cunoscutului medic ORL Mărioara Merchea, a găsit soluția ideală. Din două în două săptămâni, o echipă formată din șase medici din București, cu o experiență vastă în domeniul medicinei dentare, va fi prezentă la Focșani, la clinica Dental Smile for All, unde „vrâncenii vor beneficia de tratamente chirurgicale stomatologice de înaltă calitate, la prețuri decente, fără a fi nevoiți să se deplaseze la București‟.

Echipa va fi formată din: dr. Merchea Mircea – specialist Implantologie și Estetică dentară, dr. Ovidiu Sîrbu – specialist Parodontologie și Implantologie, dr. Adelina Nicolae – Stomatologie generală, dr. Florin Ispas – Endodonție și dr. Lena Prescornițoiu.

Pacienții vor fi primiți doar în baza unei programări făcută la numărul de telefon: 0724 309 159.

Colaborez cu foarte mulți pacienți din Vrancea, care au venit la cabinetul din București!‟

Focșăneanul Merchea Mircea este absolvent al Facultății de Medicină Dentară „Carol Davila‟ din București și, în prezent, deține un cabinet stomatologic în București numit White Esthetics. „Pasiunea pentru medicină a apărut în cadrul familiei, unde empatia față de oameni a ocupat dintotdeauna un loc aparte. De-a lungul timpului, am învățat să iubesc omul, iar dorința de a-l ajuta a devenit din ce în ce mai mare. După finalizarea studiilor, m-am axat pe Implantologie și Estetică Dentară. Mi-am început cariera într-un cabinet privat din București în anul 2014. Ulterior, am pus bazele cabinetului White Esthetics, unde punem pe primul loc sănătatea și siguranța pacienților noștri‟, spune dr. Merchea Mircea.

Din dorința de a le oferi pacienților săi servicii de calitate și complete, dr. Merchea Mircea a urmat numeroase stagii de perfecționare cum ar fi: Implantologie, Microscopie endodontică, Protetică dentară și Estetică dentară și facială. „Am realizat că singurul mod în care poți excela într-o meserie curantă este să fii printre cei mai pregătiți din domeniu. Deși până acum nu am lucrat în Focșani, am colaborat cu foarte mulți pacienți din Vrancea care, ulterior, au venit la cabinetul meu din București. Așa a și luat naștere proiectul prin care eu, împreună cu echipa White Esthetics începem o colaborare în orașul meu natal la clinica Dental Smile for All. Vom răspunde cerințelor pacienților din Focșani și vom fi aproape de ei. Pacienții ajung în cabinetul nostru în special pentru protezarea imediată prin implanturi, o tehnică prin intermediul căreia, în urma operației, pacientul va avea coroanele cimentate în 24-48 de ore. Este cel mai rapid mod de a ajunge de la edentat total (lipsa dinților), la o situație normală și echilibrată în care pacientul va avea un zâmbet complet și sănătos. Locația unde ne vom desfășura activitatea este situată pe str. Popa Șapcă, lângă cabinetul ORL dr. Merchea Mărioara, lângă grădinița nr. 18, la Dental Smile for All. Momentan ne puteți găsi în București, Bulevardul Moșilor, într-un centru dedicat chirurgiei și esteticii dentare‟, mai spune dr. Merchea Mircea.

Programări și informații la numărul de telefon: 0724 309 159

Facebook: https://www.facebook.com/dr.merchea/

Instagram: https://www.instagram.com/dr.merchea/

Site: www.drmerchea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?