Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024. Nr. 6617

Judo – Laris Borș, de la CSM Focșani 2007, la Universiada de la Napoli!

Universiada de vară 2019, organizată de Federația Internațională a Sportului Universitar și care are loc la Napoli în această perioadă, va avea la start doi vrânceni. Un atlet, Vlad Dulcescu, student la Politehnica Iași și legitimat la clubul cu același nume, despre care am scris în numărul de ieri al Monitorului de Vrancea, și un judoka, Laris Borș, student la Universitatea Babeș Bolyai din Cluj-Napoca și legitimat la CSM Focșani 2007.

          Laris este campion național universitar în acest an la 66 kg. și multiplu campion al României la 60 kg. Are în palmares medalii de aur, argint sau bronz la etapele de Cupă Europeană, dar și un excepțional loc 7 la Campionatul mondial de juniori, la 60 kg., în 2018. Despre trecerea lui Laris de la 60 kg. la 66 kg, sensei Iulian Surlă, reputatul antrenor, spunea că ”În cadrul categoriei 60 kg. a fost unul din sportivii de top în clasamentul mondial. Sper și îmi doresc în continuare ca el sa revină, și la 66 kg., pe aceeași poziție a clasamentului mondial cât mai curând posibil!”. Declarația profesului Iulian Surlă venea imediat după ce Laris a câștigat aurul la Cupa Europeană de la Paks, în la 22 iunie.

          Laris Borș are ocazia cea mai potrivită pentru a-și confirma profesorul așa cum a făcut-o de ani mulți încoace. Altfel spus, Laris are valoarea și experiența competițională care să-l ajute să se întoarcă de la Universiadă cu o medalie, care să-i îmbunătățească impresionantul palmares!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?