Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652
Ediția: Miercuri 19 iunie 2024. Nr. 6652

FOTO! Oprișan: Acuzațiile că modificăm legile ca să salvăm lideri de la PSD – o mare minciună, un mare fake-news

 

Marian Oprişan a declarat la Digi24, înainte de începerea congresului, că Viorica Dăncilă va fi preşedintele PSD şi că social-democraţii trebuie să vorbească despre realizările guvernării pentru că în ultimii doi ani şi jumătate s-a discutat prea mult despre justiţie.

“Sunt convins că astăzi doamna Viorica Dăncilă va fi preşedintele PSD. Ştie foarte bine ce are de făcut din acest punct de vedere pentru că este femeie cinstită, o femeie valoroasă, o femeie care nu mai are niciun motiv de presiune din partea nimănui în acest moment şi poate efectiv să continue şi să îmbunătăţească programul de guvernare pe care noi l-am promis românilor şi să-l îndeplinim sută la sută pentru că toţi aceşti doi ani şi jumătate este păcat că s-a vorbit foarte foarte multe despre justiţie, nu s-a făcut mare lucru în justiţie, Liviu Dragnea tot la închisoarea a ajuns prin decizia justiţiei, deci cine ne-a acuzat că modificăm legile ca să salvăm lideri de la PSD s-a înşelat amarnic şi asta a fost o mare minciună, un mare fake-news din acest punct de vedere. Noi trebuie să vorbim mai mult despre ceea ce am făcut bine, despre ceea ce urmează să facem bine pentru români şi să ne întoarcem la agenda cetăţenilor şi să ne îndeplinim programul de guvernare”, a afirmat Oprişan.

El a mai spus că a cerut plecarea lui Liviu Dragnea din fruntea partidului imediat după pierderea alegerilor europarlamentare şi ar fi trebuit organizat un congres extraordinar pentru schimbarea sa din funcţie deoarece după o asemenea înfrângere liderul unui partid are datoria să se retragă.

Oprişan speră ca PSD să iasă întărit în urma alegerilor de sâmbătă. “Speranţa pentru astăzi este ca PSD să iasă întărit, PSD are nevoie de solidaritate, PSD are în România în rândurile sale cei mai buni români, oameni care sunt ataşaţi valorilor româneşti, iar eu cred că împreună o să reconvingem cetăţenii României că noi într-adevăr am făcut bine şi nu am făcut rău dar faptul că s-a greşit este indubitabil o realitate”, a explicat liderul PSD Vrancea.

Social-democraţii se reunesc astăzi (sâmbătă) în congres extraordinar, pentru a-şi alege preşedintele, preşedintele executiv şi secretarul general al partidului. Comitetul Executiv Naţional al PSD a validat vineri candidaturile la funcţiile de conducere ale partidului, a stabilit modul de desfăşurare a congresului şi modificările la statut.

FOTO: Ciprian DUMITRU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?