Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Ciprian Nica: „Vrem să redăm Parlamentul, României şi românilor“


   Focșănenii din cartierul Bahne sunt alături de deputatul Ciprian Nica, candidatul USL la Camera Deputaților în Colegiul 1 Focșani. Social democratul a luat la pas străzile din cartier pentru a discuta cu cetățenii și a-i convinge să vină la vot pe 9 decembrie. Focșănenii i-au explicat deputatului că după 2008, deși a fost ales deputat al municipiului, pedelistul nu i-a ajutat cu nimic. Ba dimpotrivă. „Dacă nu am avut un deputat, nimeni nu a avut grijă de noi. Acum patru ani au dat ăștia o sticlă de vin și apoi au uitat de noi”, a spus unul dintre focșănenii care s-au întâlnit cu deputatul Nica.
   Oamenii care locuiesc în zona pieței din Bahne i-au cerut deputatului să facă toate demersurile pe lângă conducerea Primăriei Focșani astfel încât să fie asfaltată și parcarea de pe strada Lupeni. Ei au arătat că este un proiect început în urmă cu mai mulți ani, dar care nu a fost finalizat până acum. „Voi discuta cu primarul Decebal Bacinschi astfel încât lucrările la această parcare să fie cuprinse în bugetul pentru anul viitor. Astfel, vom fi siguri că lucrările vor fi executate la începutul anului și nu vor mai fi amânate din lipsă de fonduri. După ce voi ieși deputat mă voi asigura la primărie că a fost realizată această parcare”, a afirmat deputatul Ciprian Nica.
   Pe o altă stradă, oamenii i-au cerut deputatului USL să meargă în Parlament și să șteargă din rușinea faptei comisă de fostul deputat pedelist Alin Trășculescu. Dezamăgiți, focșănenii au arătat că sunt sătui de promisiuni electorale și a venit momentul ca aleșii din Parlament să facă legi în favoarea oamenilor care i-au trimis acolo și nu în favoarea unui grup de interese sau la ordinul unei singure persoane, cum au făcut pedeliștii în ultimii ani. „Nu ne-am așteptat la ce ne-a făcut deputatul Trașcă. Ne-au păcălit, însă acum nu vrem să mai auzim de ei. Vom vota cu USL. Ne-am săturat de promisiuni, vrem să se facă ceva și pentru noi, vrem politicieni care să fie aproape de noi”, i-a spus o femeie, deputatului Nica.
   Candidatul USL le-a spus oamenilor cu care s-a întâlnit ieri că votul de la 9 decembrie este un vot pentru democrație și pentru instituțiile fundamentale ale statului român.  „Vrem să redăm Parlamentul, României și românilor. Nici eu, nici ceilalți colegi ai mei nu vă putem promite că vă dăm o lege anume, că de mâine vă dăm un anumit lucru. Însă vă garantez și vă asigur de respectul meu, vă asigur că voi veni cu plăcere la întâlnirile cu dumneavoastră, voi discuta cu dumneavoastră fără niciun fel de teamă. Nu am afaceri, nu am partipri-uri. Sunt doar eu, Ciprian Nica și dumneavoastră”, a afirmat deputatul Ciprian Nica.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?