Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE : Minifotbal: Deep Serv Cîmpineanca a câștigat Cupa Old Boys!

În finală, Deep Serv s-a impus în fața formației Bari Salon

Cupa de minifotbal Old Boys s-a încheiat sâmbătă, 22 iunie, la Baza Valentino Sports, odată cu finala mare dintre Deep Serv Cîmpineaca și Bari Salon, care a început la ora 17:00. Mai devreme cu o oră începuse întâlnirea pentru locurile 3-4 dintre Soveja și Finanțe.

Au fost două partide cu frumos spectacol fotbalistic, foarte echilibrate, încheiate cu victorii la limită – finala mică după lovituri de departajare. A fost și o zi a fair play-ului, în care, după ce un jucător al Finanțelor a fost eliminat pentru joc periculos, sovejenii, prin Lucian Zamfir, au cerut – și arbitrul împreună cu organizatorul Jani Oltianu au fost de acord – ca eliminarea să fie anulată, iar Finanțele să joace în efectiv complet!

Cupa a fost câștigată de Deep Serv Cîmpineaca, echipă care va reprezenta Vrancea, împreună cu ocupanta locului al treilea, Soveja, la Campionatul Național, la Turnu Severin, la 11 iulie. Invitat special la finale a fost prefectul județului, Ticu Costandache, fost jucător și mare iubitor de minifotbal, iar premierea a fost făcută de un fost foarte cunoscut fotbalist al Galațiului și Buzăului, Viorel Ion, bun prieten al minifotbalului focșănean și jucător la Deep Serv Cîmpineanca. Viorel Ion a făcut premierea laureaților Cupei, între care s-a aflat și cel mai bun jucător al finalei, Romică Bunică, de la Deep Serv Cîmpineanca.

Cum a fost la finale!

Soveja – Finanțe 4-4, 10-9 după lovituri de departajere!

Formații

Soveja: Nicolae Băjenaru – Liviu Țuțui, Gicu Gheț, Lucian Zamfir, Ovidiu Ghenuche, Gabriel Udriște, Sorin Alexandrescu, Daniel Alexandrescu, Nicolae Popescu, Valentin Gheorghe, Sorin Dobrin.

Finanțe: Alexandru Apetrei, Sorin Burlacu, Bogdan Tuchiluș, Vasile Ciolan, Sorin Rusu, Paul Petroșel, Călin Puiu, Ionel Naltu.

Pentru finala mică, Soveja a sunat adunarea și a venit în teren cu o formulă mai redutabilă decât în semifinale, inclusiv cu Sorin Dobrin, revenit după o veche accidentare. Finanțele au avut un lot mai retrîns decât de obicei, dar au dat o replică foarte bună. Soveja a condus cu 1-0, 2-1, a fost conducă cu 3-2, a egalat la 3 și a preluat conducerea cu 4-3, însă ultimul gol a fost marcat de finanțiști. Departajarea a fost făcută la lovituri de la 6 metri. Abia a 13-a lovitură a fost decisivă: a ratat jucătorul Finanțelor și Soveja a câștigat meciul și locul al treilea.

Deep Serv Cîmpineanca – Bari Salon 4-3 (4-1)

Formații

Deep Serv Cîmpineanca: George Sîrbu, Ștefan Leu, Ion Vetrea, Denis Iulian Deniță, Titi Cîmpanu, Adrian Toma, Tudorel Ivan, Romică Bunică, Sorin Gîrboiu, Ionuț Constantinescu, Ionuț Olaru.

Bari Salon: Cosmin Mogda, Marius Vlad, Silviu Abeaboeru, Romeo Ciolpan, Ștefan Sandu, Ștefan Ciolpan, Valentin Olteanu, Iulian Bari, Sorin Pîslaru, Ionel Abeaboeru.

În prima parte a meciului, Deep Serv a luat un avantaj ce părea decisiv, însă Bari Salon, echipa răsturnărilor spectaculoase de scor, a revenit și a fost aproape de egalare! S-a impus echipa, totuși, cea mai bună a Cupei Old boys, Deep Serv!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?