Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Festivalul Next Magic Voice și-a desemnat câștigătorii

În zilele de 21 și 22 iunie la Ateneul Popular Mr. Gh. Pastia din Focșani s-a desfășurat Festivalul Next Magic Voice, evenimentul fiind organizat de Bratosin Events – Diana Bratosin, care a avut succes încă de la prima ediție. Potrivit organizatorilor, prezentatorii acestui eveniment au fost Andreea Bratosin și Mihail Vasilache. „În deschiderea galei, au cântat copii cu un bogat palmares artistic: Mihai Bratosin, Iulia Novac, Giulia Antonescu, Anamaria Istudor, Ștefania Cioară, familia Bratosin și doamna Gabriela Cristea, împreună cu grupul vocal Angel Voices, din Buzău“, a transmis organizatoarea evenimentului.

Juriul a fost alcătuit din Claudiu Bulete – compozitor, președinte; Aurelia Vaida – profesor de canto; Andreea Avarvari – Ava, Sonus Record- artist; Missy Crissy – artistă; Mihail Vasilache – reprezentant Asociația Balinte Ionela. De asemenea, a existat și un juriu al copiilor.

S-au acordat premii pentru fiecare categorie de vârstă, premii I, II, III, trofeul categoriei și premii speciale oferite de firma Gabrisi – Gabriela Baltag. Marele Premiu, un sejur la mare în perioada 1-7 septembrie, la Vila Orange din Costinești, a fost câștigat de Preda Alexandru din Focșani; Trofeul Junior de Călin Alesia, Buzău; Trofeul Future star – o chitară oferită de Mihai Bratosin, din juriul copiilor – Bisceanu Bianca, Buzău; Invitație directă în festivalul Florentin Delmar, oferită de doamna Marilena Serbănuț – Petre Mihaela Maria, Ploiești; Două premii speciale oferite din partea casei de producție pentru Dominique Simionescu, Sibiu, și Andreea Culai, Călărași, înregistrarea unui cover în studioul acestora“, au transmis organizatorii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?