Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Vineri 26 aprilie 2024 Nr. 6613

Locuri de muncă vacante: 294 în Vrancea, 561 în Comunitatea Economică Europeană

Angajatorii vrânceni au declarat la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vrancea, ca fiind vacante, 294 locuri de muncă. De asemenea, în Comunitatea Economică Europeană (CEE) sunt disponibile 561 oferte.

Astfel, în județul Vrancea se pot angaja 77 operatori confecționeri industriali, dar și 59 muncitori necalificați în industria confecțiilor și 21 muncitori necalificați. Își mai pot găsi de lucru 16 lucrători comerciali, câte 10 frezori și fierari betoniști, dar și 8 strungari. De asemenea, mai sunt oferte pentru câte 7 vânzători și manipulanți mărfuri și câte 5 operatori mașini electroeroziune, lucrători bucătărie, șoferi, electricieni și ambalatori manual. Pentru tâmplari, lăcătuș mecanici, ajutor bucătar, ospătarși agenți de securitate sunt câte 4 oferte, iar câte 3 locuri de muncă sunt disponibile pentru muncitor necalificat în agricultură și lucrător sortator deșeuri.

Pentru spălători vehicule, rectificatori, patiseri, îngrijitori animale și ajutor ospătar sunt câte 2 oferte, iar câte una pentru tehnician rețele telecomunicații, tehnician sisteme securitate, medic veterinar, funcționar administrativ, contabil, maistru prelucrări mecanice, agent comercial și agent vânzări.

 

561 oferte de locuri de muncă în străinătate

În CEE sunt disponibile 561 oferte de locuri de muncă. Astfel, în Austria se pot angaja 30 de montatori mobilă și 7 muncitori calificați în domeniul forestier. În Belgia este vacant un post de inginer proiectant CAD și unul de inginer dezvoltare hardware, iar în Franța este vacant un post de lucrător polivalent în hotel. În Danemarca se pot angaja 10 operatori mașini ambalare, 2 mecanici utilaje fermă și un horticultor – inginer agronom.

În Germania se pot angaja 15 operatori spălări industriale, câte 7 grădinari, inspector tehnic de tren și specialiști în siguranță transport pe calea ferată. Își mai pot găsi de lucru în Germania câte 5 mecanici de locomotivă, manipulanți bagaje, operatori – stivuitori și preparatori de înghețată, câte 3 mecanici instalații sanitare, de încălzire și climatizare, tâmplari, mecanici de proces – mașini producție muluri și mecanici mașini de prelucrare a plasticului. Pentru măcelari, tehnicieni aparate și sisteme electronice, operatori mașini CNC, șefi de echipă, bucătari și ospătari sunt câte două oferte, iar pentru șoferi de camioane, pe distanțe lungi sau scurte sunt 8 locuri de muncă disponibile. Câte 4 oferte sunt pentru tâmplari, tehnician electrician și electronist, personal în domeniul gastronomiei de sistem și electrician.

În Finlanda se pot angaja 10 instalatori de schele, în timp ce în Norvegia sunt locuri de muncă disponibile pentru 40 de lucrători în producție, câte 4 mecanici auto, vopsitori auto și tinichigii auto, 5 posturi pentru ospătari și două pentri operatori CNC/ mașinist. În Olanda sunt vacante 25 de posturi pentru culegător ardei, 35 de posturi procesor bulbi de flori, 8 pentru procesori bulbi lalele, iar 10 pentru muncitori necalificați în grădinărit și horticultură. Pentru culegători căpșuni sunt 15 posturi disponibile, 15 pentru procesori de flori și plante în sere, câte 20 pentru operatori la mașini și utilaje pentru fabricarea produselor alimentare și muncitori în sera de flori, iar 30 de posturi sunt pentru muncitori necalificați în grădinărit. Pentru muncitori în producția de roșii sunt 10 oferte.

În Slovacia se pot angaja 12 sticlari, iar în Suedia 8 mecanici, iar în Ungaria sunt locuri de muncă pentru 10 dulgheri, 10 lucrători în construcții, 10 montatori structuri pentru construcții, 10 vânzători și 10 casieri, câte 6 operatori la mașini de prelucrare în industria alimentară și brutari, câte 5 măcelari, montatori structuri metalice și sudori, 20 manipulanți mărfuri la raft și pentru câte 3 posturi pentru bucătar, ajutor bucătar, consilier vânzări, facturiști și cofetari. Pentru electricieni de reparații frigidere, muncitori necalificați și asistenți comerciali sunt câte 2 posturi disponibile.

 

Pentru mai multe informații privind locurile de muncă vacante, pot fi accesate adresele web: www.eures.anofm.ro, www.eures.europa.eu, www.muncainue.ro, www.anofm.ro și FACEBOOK AJOFM VRANCEA.

 

Listele complete cu locurile de muncă vacante în Vrancea și CEE, inclusiv salariile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?