Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Parastas de 6 luni de la moartea primarului din Vintileasca, Georgel Spătaru

Cu tristețe în suflet amintim că luna aceasta se împlinesc 6 luni de la decesul primarului comunei Vintileasca, Georgel Spătaru, fapt pentru care în această sâmbătă, familia îi va face parastasul. De atunci, casa în care locuia cu familia este pustie, inima soției și a copilului este îndurerată și în ochii cunoscuților stau să cadă lacrimi la fiecare aducere aminte. Pentru cei apropiați, zilnic, sunt momente în care un lucru, o faptă, o vorbă sau o clipă reamintesc de ceea ce era Georgel Spătaru: un soț iubitor, un tată exemplar, un primar implicat, un om de cuvânt, un prieten de nădejde, un cunoscut apreciat. Timpul nu îl putem da înapoi oricât de mult am vrea, așa că tot ce rămâne de făcut este să ne continuăm viața cu putere, curaj și încredere în Dumnezeu și să păstrăm vie amintirea celor dragi în suflete, pentru că de acolo nimeni nu ne-o poate lua. O amintire ce rămâne veșnic vie în sufletul tuturor ce au avut prilejul de a sta de vorbă măcar 5 minute cu Georgel Spătaru, pentru că vocea caldă, ochii luminoși, inima deschisă cu siguranță nu pot fi uitate.

Vestea că acesta s-a stins din viață pur și simplu a șocat pe toată lumea și a produs o durere devastatoare pentru familie. Reamintim că Georgel Spătaru s-a stins din viață într-un cumplit accident rutier care s-a produs pe 14 decembrie 2018, în județul Brăila. Alături de el, în mașină se afla Dumitru (Mitică) Băcioiu – șeful SVSU Vintileasca, care de asemeni, a decedat. Mașina în care se aflau a fost izbită frontal de un autoturism ce a intrat pe contrasens. Cei doi erau în drum spre Constanța în interes de serviciu. Edilul plecase împreună cu șeful SVSU către Centrul Regional. În urma impactului, mașina în care se aflau primarul și șeful SVSU Vintileasca a luat foc și a ars în totalitate, imediat după ce șoferul și pasagerul au fost scoși din mașină de participanții la trafic. Au avut parte de o moarte fulgerătoare care a produs suferință enormă familiei și cunoscuților. Georgel Spătaru a fost o persoană extrem de iubită de toți cei care îl cunoșteau, ceea ce s-a și văzut la slujba de înmormântare, când pe ultimul drum, l-au însoțit sute de oameni ce au îndurat frigul și zăpada mare. Slujba de înmormântare a celor doi a fost oficiată de un sobor de opt preoți în frunte cu arhimandritul Macarie, de la Mănăstirea Muntioru.

Îi vom păstra mereu în suflete un pios omagiu și ne vom aminti mereu de figura zâmbitoare cu care întâmpina pe oricine. Georgel Spătaru a fost și va rămâne unul dintre cei mai buni primari pe care i-a avut județul Vrancea. Dumnezeu să te aibă în ceata lui de îngeri și să veghezi cu drag locuitorii din Vintileasca pe care i-ai slujit până la moarte, suflet blând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?