Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO : Clubul Seniorilor a sărbătorit venirea primăverii!


Membrii Clubului Seniorilor din cadrul Filialei de Cruce Roșie Vrancea au sărbătorit ieri, la sediul lor din Galeriile de Artă Focșani, ziua de 1 Martie și, odată cu ea, venirea primăverii. La reușita evenimentului și-au dat concursul elevii clasei a III-a de la Școala „Ștefan cel Mare”, coordonați de învățător Corina Roșu, și directorul educativ Petruța Bălan, precum și liceeni din cadrul Colegiului Economic „Mihail Kogălniceanu”, îndrumați de profesorul lor Marilena Vâlcu.
    Îmbrăcați de sărbătoare, într-o atmosferă cu totul și cu totul festivă, membrii Clubului au apreciat interpretarea melodiilor corului de copii de la Școala „Ștefan cel Mare”, gingășia menuetului cântat la vioară de unul dintre copii, delicatețea dansului de societate realizat de doi mici dansatori și au primit cu multă bucurie felicitările hand-made realizate de elevii acestei școli și împărțite, la finalul momentului lor artistic, tuturor doamnelor din sală.
    Programul liceenilor Colegiului Economic a debutat cu melodii interpretate voce și chitară de soliștii Bogdan Calciu și George Barbăroșie, după care Ansamblul  „Ciobănașul” al acestui Colegiu a îndemnat la joc și voie bună cu inspiratele lor dansuri populare. Astfel, la final, după un „La mulți ani!” cântat cu tot sufletul în aplauzele întregii asistențe, membrii Clubului Seniorilor s-au prins în horă cu dansatorii Ansamblului „Ciobănașul”.
    Fiecare doamnă prezentă la eveniment a fost întâmpinată cu câte o floare și un mărțișor, daruri completate de felicitările înmânate din partea Filialei de Cruce Roșie Vrancea, de către profesorul Lidia Boc, voluntar al instituției vrâncene de caritate. „Slavă lui Dumnezeu și primăverii pe care a orânduit-o în marea sa dragoste pentru oameni, strecurând un strop de speranță și de bucurie în labirintul sufletului nostru, tulburat adesea de griji. Trăiește clipa mirabilei semințe în fiecare an, la începutul lunii martie!”, este mesajul transmis seniorilor și senioarelor din Club de colectivul Crucii Roșii Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?