Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Fotbal juniori D – Constănțenii, prea puternici pentru gazde!

  • CSM Focșani 2007 – Viitorul Constanța 0-7 (0-4)

Formația CSM Focșani 2007: Roberto Ionescu, Rareș Fătu, Theodor Dănilă, Călin Badașcă, Mario Alberto Epure, Lorenzo Stoica, Robert Necula, Rareș Maeschi, Robert Croitoru, Sebastian Moldoveanu, David Enache Vasluianu, Alin Gabriel Cherciu, Christian Ciobanu, Andrei Racoviță.

Antrenori, Mircea Lazăr, Valentin Stoian, Octavian Bucătaru.

Echipa de juniori D a CSM Focșani 2007, campioana Vrancei, a debutat, vineri, 7 iunie, de la ora 16:30, în Turneul zonal 2 al Campionatului Național, pe terenul de la Unirea. Adversară i-a fost puternica formație a Viitorului Constanța, pepinieră de nivel mic a valoroasei grupări de Ligă națională a lui Gică Hagi. Etalând un joc spectaculos, pragmatic, rapid, cu impecabil desen tactic, cu mai mulți jucători foarte buni, oaspeții s-au impus cu 7-0 după ce la pauză era 4-0.

Foarte tinerii fotbaliști focșăneni au muncit mult, au jucat cât au putut de bine, dar adversarii lor au fost prea puternici pentru a le putea pune vreo problemă. Viitorul se arată a fi principala favorită la câștigarea etapei de zonă de la Unirea și Focșani.

La meci au asistat directorul CSM Focșani 2007, Viorel Ciubotaru, președintele secției de fotbal a clubului, Gheorghe Căldare, directorul tehnic al echipei de fotbal a CSM Focșani 2007, Marius Bratu, cunoscutul om de afaceri și de sport Victor Istrate, dar și o frumoasă galerie care a susținut formația gazdă pe tot timpil jocului.

Astăzi de la ora 10:30, CSM Focșani 2007 va întâlni Tâmpa 2015 Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?